Atsakymai

  1. 1

    http://www.tavovaikams.lt/triratukai/puky-triratukas-cdt-raudonas/ltarba va toki,sis variantas geresnis nei primaji pasiulau

    ruta26

  2. 1

    http://www.fahrrad.de/fahrraeder/kinderfahrraeder/kinder-laufrad-tour-de-france-sattel-und-lenker-hoehenverste/268821.html siulyciau geriau pirkt kazka panasaus nes vaikas po pirma iskaikyt lygsvara ir tada labai greit ismoksta vaziuot dviraciu

    Anonimas

  3. 1

    man tas pirmas pasiulytas nepatiko, nes vaikas tikrai neismins pedalu , esanciu ant pirmo rato, nes labi nepatogu, o dar beto ratai plastikiniai , kierti, tokio uz dyka neimciau, nes tevams reiks stumdyt susirietus, jau geriau pirktu tritaruka su stumimo rankena, o apie dvirati galvoti nuo 3m ir tik su normaliais pedalais, kurie ne ant rato. prisiminkit, kad net senoviniai triratukai buvo su pedalais ne ant rato, todel vaikas be vargo ismindavo.

    vinipukas

  4. 1

    Turėjome su apsaugom, "augantį" triratuką - transformerį. Daug "navarotų", tačiau kuo vaikas didesnis tų visokių padėkliukų ir apsaugyčių nebereikia, todėl pirkau kitą ir palyginus su anuo triratuku dabartinis yra 100 kartų geresnis.
    Dabartinis yra KETTLER firmos, labai labai tvirtas ir kas geriausia labai lengvai minasi. Pati atsisėdau - pabandžiau ir kuo puikiausiai atlaikė ir kuo puikiausiai kaip pūkelis minasi :) Plieninis rėmas ir šiaip palyginus su pirmuoju tikrai daug patogesnis.
    Nerandu lygiai tokio pat triratuku, bet įmetu nuorodą kaip maždaug atrodo maniškio triratukas:

    http://www.tavovaikams.lt/triratukai/italtrike-triratukas-super-touring/lt

    Principas tas pats tik pas mus sėdynė nesireguliuoja ir dar buvo rankena,. kuri visiškai nusisuka kai nebereikia. Kiek žiūrėjau turguose dėvėti kainuoja 70-80 Lt. o ką patart? manau labai labai svarbu, kad triratukas lengvai mintųsi, nes pirmasis kurį turėjome triratuką keturmetis atsisėdo ir vos galėjo paminti, tai ką kalbėti apie besimokantį mintį vaiką? Taip pat svarbu ratai - būna plastmasiniai - tikrai nepatarčiau. Geriausia arba pripučiami arba tiesiog apvilkti labai stora guma.
    Visų geriausia vestis kokį smulkesnį vaikutį keturmetį-penkiametį (jeigu yra galimybė) ir tegul pabando minti. Iš karto matysite kaip minasi, kaip vairuojasi... Tiesa nepirkite plastmasinio - jie nepatvarūs. Kuo didesnis vaikas tuo daugiau duosis su triratuku. Taip pat siūlyčiau nepirkti triratuko, kuris turi daug sudedamų dalių. Geriausia - vientisas plieninis tvirtas rėmas, kuris susijungia poroje vietoje, o kai iš smulkesnių dalelyčių susideda jie būna ne tokie patvarūs, varžtelius žiūrėk reikia prisukti tai dar kas.
    Na, turėjom mes tą pirmąjį tai jis buvo iš tvirtos plastmasės ir iš daugybės dalių sudėliotas. Na iš pirmo žvilgsnio tikrai gražus triratukas, bet sakau vaikas keturmetis atsisėdo ir vos galėjo paminti. Nepirkit su apsaugom (lankeliai, padėkliukai, stogeliai ir pan) dvimetis vaikas jau pats greit mins, pats norės bandyti atsispirti, pats lipt, įlipt. Gal siūlyčiau pirkti su nuimama rankena po kol kas pastumdysite kol išmoks pats minti. O jei pirksite be rankenos tai dar gali būti kad mažiausiai pusę metų stovės namuose, kadangi vaikas nemokės dar minti arba bandys atsispirti kojytėmis kaip su paspirtuku. Tai geriau pastumdysite kol vaikas perpras sistemą, o kai pats mins tada ir nuimsite tą rankeną. :)

    Rūtos siūlytas dviratukas man patinka, bet tokį pirkčiau tik tada kai vaikas moka minti.Gal nuo trijų metukų. Kadangi dvimetinukas vaikas atsisėdęs iš karto nepradės minti, jam reikia bandyti daug sykių, pasėdėti, palaipioti, pastumdyti šimtą sykių, o kai pradeda mama ar tėtis aiškinti dėt kojas, stumti kojas, mink, važiuok vaikas suinervuos ir nelips ant triratuko. Nebenorės juo važinėtis. Taip pat vieną sykį pasėdės, antrą sykį pasėdės ir pasidarys nebeįdomu, nes nevažiuoja. O kiek ta mama pasilenkus galės stumdyti vaiką be rankenos? :) Na, aš kalbu iš patirties ir būtent pagal savo vaiką. Galbūt kitas dvimetis vaikas sės ir nuvažiuos iš karto :)

    Sėkmės surasti geriausią variantą!

    lydekaite

  5. 1

    patarciau va toki
    http://www.skelbiu.lt/skelbimai/vaikiskas-dvratukas-ben-10-su-papildomais-13664277.html
    Kaip tik ir as nusiziurejau,tai manau dveju metu gimtadienio proga bus labai geras

    ruta26

  6. 0

    http://www.fahrrad.de/fahrraeder/kinderfahrraeder/puky-12-zoll-kinderfahrrad-z2/4098.html labai geri kokybiski dviratukai bet nuo 3 metuku nes 2 tai tikrai dar bus sunku vaziuot,mes panasu turim bet pradejom mokytis 3 metuku,pries tai ismoke laikyt lygsvara paspirtuku-dviratuku.

    Anonimas