• 14ats.

    Kokio amziaus Jusu vaikai pradejo lankyti darzeli? Ar patenkinti savo sprendimu?

    Mano sunui buvo 1 m ir 8 men (20 men). As buciau ir anksciau, jei galejusi, nes vaikui labai patiko ir patinka.

    reda83VaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5
  2. 3

    1m 5 men. po 3 pusdienius, o nuo 1 m 8 men ejo pilna savaite. Adaptavosi is karto, jokiu problemu nebuvo, labai viskas gerai, issivest per asaras tenka. sirgti paserga, bet normalus procesas, kada beisleisi i placiuosis vandenis, tada ir prades ligos kibti. Nebent blogai, kai kimba bet kokia zaraza istisai. Musu vaikas labai bendraujantis, todel jam socializuotis yra didelis malonumas ir tas matosi. O pailsejusi mama atsiduoda 100 % kai bunam kartu:) Einam i privatu darziuka.

    Anonimas

  3. 3

    Buvau pradejusi vesti 1m.10men,bet tik savaite palanke,paskui susirgo,po ligos is vis nebenorejo eiti.Tai rimciau pradesim eit i darzeli tik nuo rugsejo menesio,vaikui bus 2m4men.ir eisim i visai kita darzeli,buvo tokiu niuansu,kad teko perrasyti i visai kita darzeli

    ruta26

  4. 3

    Pradėjau leisti nuo 2 metukų ir 1 mėn. Adaptavosi per maždaug savaitę ir dabar mielai straksi į grupę. Vis kažko naujo išmokęs, kalba darosi gražesnė, savarankiškesnis, jau dainuoja, mankštelę rodo kaip moka ir kažką šoka... Anksčiau gal nenorėčiau leisti, man labai gerai su juo buvo namuose būti :) Būčiau dar ir vėliau vedus, bet kad labai jau bendrauti norėjo todėl teko paleisti pas vaikus :)
    Aš patenkinta savo sprendimu.

    lydekaite

  5. 2

    nuo metuku esu labai patenkinta ir vaikas patenkintas...labai patinka su vaikais mazylei..

    Simutia

  6. 2

    musu neprieme i darzeli, tai as labai ir nenusimenu, nes su vaiku daugiau uzsiimu namie, cia veiklos mes turim daug, jis namie linksmas, neserga, o jei palieku su svetimais, tai isbuna kaip nesavas, itampoj, nemanau, kad maziukai yra laimingi budami be tevu.

    vinipukas

  7. 2

    Nuo 3 metu 4 men,jau paty prasesi pas vaikus,tai kur prieme,ten iskart vedem,jokiu problemu nebuvo,mano mergyte bendraujanti,tai lengvai su visais vaikais susibendravo pacia pirma diena.Nesigailiu,kad vedu i darzeli,butu galimybe,tai nuo 2 metu jau leisciau.

    Jolka123

  8. 2

    Sunelis pradejo lankyti darzeli nuo 1.10m , o dukryte nuejo 2m pries dvi dienas, siandien pasiliko pirma karta visai dienai. Bet galiu pasakyti, kad jai taip patiko darzelis, kad vakar uzpyko, kad anksciau paemiau is darzelio, ir siandien nuo pacio ryto ragino, kad kuo greiciau eitume pas lelias :)

    ZivileN

  9. 2

    lygiai 3 metuku,nors is tiesu,dabar manau,ir aukletojos pritare kad galejau metais anksciau pradeti vesti..

    sandritute

  10. 2

    Siaip neleisciau,bet mane aplinkybes vercia gryzt i darba tai pradesim lankyt 1m. 3 men.Zinoma ziuresiu kaip adaptuosimes prie grupes,kaip ligos,nors visiems maziukams grupeje prikimba ivairios ligos.

    NORFA