• 17ats.

    Seksas 2 kartus per vakarą.

    Sveiki norėjau paklausti ar galiu buti nėščia jeigu, su vaikinu mylejomes, man buvo pirmas kartas ir jis iki galo neisiskverbė, nes man labai skaudėjo tuomet jis baigė, bet ne manyje. Kartu miegojome apie 5 val, tada mes vėl pabandėme, bet jis po pirmo nuleidimo nusivalė viska servetele ir uzmigo, ryte atsikeles i toleta nuejo nusislapinti. Mylejimosi metu ji vėl bandė ieiti i mane bet vel nesekmingai, gal tik galvutė tilpo. Mėnesines vėluoja jau 4 dienas... Ar galiu būti nėščia?

    MonikaMonNėštumo požymiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 9

    Varpą reikia nusiplauti prieš ir po santykių. Moteriai taip pat apsiplauti reiktų higienos sumetimais...
    Nemanau, kad nėščia, bet aš ne nėštumo testas. Galimybių yra, kad nėščia :) Ko gero nuo nervų vėluoja. Kitą sykį siūlyčiau apsisaugoti bent prezervatyvu kad nereikėtų nervuotis ar pamatyti teste dveaes juosteles :)) Ne žaidimas čia, o tikras gyvenimas... ir tai yra jūsų gyvenimas. Pirkit nėštumo testą, nesvarbu, kad neįsiskverbė iki galo, tačiau būna vyras nejaučia kada spermos lašelis išteka.rašė internete, kad mergina pastojo ir su mergystės plėvele. T.y toks pat atvejis kaip ir jūsų būtų. Bandė, nepavyko ir pastojo. Manau ne nėščia, bet tai tik aš taip galvoju. Nėštumo testas gal kitaip galvoja :))

    lydekaite

  2. 2

    pritariu lydekaitei, o tau siulau kuo skubiau begti i vaistine testo.

    cooliuke

  3. 2

    Raima, pastojimui neturi jokios įtakos reguliarumas ar nereguliarumas mylėjimosi.Ir spermos kokybei taip pat nėra jokio skirtumo ar vyras vieną kartą mylėjimosi metu pajus orgazmą,ar ajekuliuos 6-is ir daugiau kartų.Ar santykiaus vos kartą per metus.
    Čia gali skirtis yik spermijų kiekis,o ne pajėgumas apvaisinti. kad moeris pastotų ir tokia tikimybė atsirastų,pakanka vos vienintelio pakankamai judraus ir sveiko spermiuko.
    Tikrai neklainki, jei neišmanai.
    Jei tau reguliarus mylėjimosi būdas,nesisaugant yra apsauga nuo nėštumo,tai juo naudokis ir pati. Tavo amžiuje galiu itart menopauze,kad tokiu budu nepastoji,arba esi išvis nevaisinga.

    Anonimas

  4. 2

    Raima, neklaidinkit mergaiciu, nes pasiskaiciusios jusu komentara, tuoj nauja apsisaugojimo priemone isras...Dar nesu girdejus, kad reguliariai mylintis nera tikimybes pastoti :D

    o atsakant i klausima, tai visko gali buti, geriausia ta parodys nestumo testas :) ateiciai patarciau naudoti apsisaugojimo priemones ne tik del to, kad nepastotum, bet ir del to, kad isvengtum visokiu ligu :)

    Smillgele

  5. 2

    Ir nuo sekso skaičiaus nei per parą. Nei kad ir metus tik vienintelį kartą atsiduosi, nepriklausomai nuo to , jei bus vaisingas momentas tai ir pastosi.
    Tik toliau jau ar išnešiosi vaikelį (gimdysi), ar įvyks galimas persileidimas,ar darysies abortą,tai jau tavo likimas surežisuotas pačios.

    Anonimas

  6. 2

    Jei nesisaugojate,tai tikimybė pastoti visada yra ir nemaža.
    Nebaigtas lytinis aktas, ar skaičiavimas galimų ovuliacijos dienų . JOKIA APSISAUGOJIMO PRIEMONĖ NUO NĖŠTUMO.
    Ir nesvarbu,ar tai pirmas lytinis aktas gyvenime,ar kiek gyliai buvo,ar buvo erekcija ,ar ne. Taip pat pastojimui ir jokio orgazmo nė vienam nereikia.
    Jei tik moteriai vaisingas laikotarpis,tai greičiausiai ir pastos.
    Tavo atveju,skubiai darykis nėštumo testą.O jį pasidarius,bus labai protinga po savaitėlės pasidaryti ir dar vieną kontrolinį.Nesvarbu kokį atsakymą ten pamatysi,bet jei neplanuoji gimdyti ,tapti mama ,prieš gulant su vyrų į lovą pirma apsilankyk pas savo ginekologę kad patartų,kokia tau bus tinkamiausia apsisaugojimo priemonė,pradėjus lytinį gyvenimą.
    O tai prisidaro pirma bėdų,poto pačios nebežino kaip išsikapstyt stresuodamos.

    Anonimas

  7. 2

    Tikimybe, kad laukiates lygi 50%. Lygiai taip pat kaip ir kad nesilaukiat. Pasidarykit testa.
    O ateiciai ismokit naudotis apsisaugojimo priemonem ir nereikes nervintis.
    P.S. Net jei vaikinas sako, kad nebaige, tai nereiskia, kad taip ir yra :)

    Isnykstanti

  8. 2

    gerai pasakyta. neštumo testo eik i vaistine , ir bus viskas aišku , ko delsi ir klausi musu

    IlonaP

  9. 1

    norit tikekit, norit ne))bet tai istikruju patikrinta apsisaugojimo priemone

    raima

  10. 1

    gal ir gali svarbu kad ta deina butu ivykusi ovuliacija, o spermos tik mikroskopinio laselio tereikia

    villllija