• 1ats.

    Kaunietės mamytės, pasidalinkite kokiose vietose žinote vaikų žaidimų aikšteles? Ypač domina aikštelės mažesniems 1-2 m vaikučiams :)

    Aš žinau Santakos parke, prie "Miesto sodo". Prie Soboro yra keli atrakcionai, tinkantys patiems mažiausiems, pernai buvo netoli Kauno pilies, prie "Yakata" restorano didele aikštelė mažiausiems, bet kažkur iškėlė, gal kartais žinote kur?

    SmillgeleKelionėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Mes pažaislyje dažnai vaikščiodavom. Ten prie restorano prieplaukoj yra supynės, laipynės, namukas su čiuožykla... Ąžuolyne patikdavo karstynės, čiuožyklos, draugystės parke dažnai vaikas laipiodavo... Prie Soboro... o dažniausiai su vaiku būdavome darželyje prie namų (žara) ten neužrakindavo darželio vakarais tai kai vaikų nebūna lauke ir po darbo laiko eidavom ten visada, nes ir karstynių naujų yra pristatytų ir smėlio dėžės vienos nerakindavo, kuri užsidarydavo ir ten būdavo labai švarus smėliukas, plius tvoros tai vaikas neišeis niekur į gatvę. Man labiausiai darželio teritorijoje patikdavo o dar vaikų su mamom prieidavo bendraamžių tai būdavo ką veikti valandų valandas :)

    lydekaite