• 29ats.

    Klausimas toms mamytems kurios augina berniukus. Ar atsmauket pimpaliuka ir ji isplaunat? Nes va toke situacija drauges berniukui neatsmaukdavo pimpaliuko ir ten neisplaudavo, tai ta odele uzaugo siandien nuejo pas urologa ir daktaras staigiu judesiu atsmauke, plyso ten ta odele kuri buvo priaugos ir neleido atsmaukti...Na as ir berniuka auginu ir idomu ar visos mamos tai zino, ir kiek atsmauket berniukams peliuka, kad praplautumete, nes as asmeniskai tik pati galiuka atsmaukiu ir praplaunu, o pagal viska reikia visa peliuka atsmaukti ir isplauti

    penktadiene1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    nieko neatsmaukiu, kai buvo mazesnis klausiau pediatres, sake nereikia kisti ten nagu, laikantis elementarios higienos viskas issivalo savaime.

    Smillgele

  3. 2

    Nieko as neatsmaukineju esu girdejus apie tai,bet nematau reikalo ten kisti nagu.

    Bosiene

  4. 2

    nieko neatsmaukineju, kruopsciai su muiliukiu isplaunu viska ir po tekanciu vandeniu. Man net niekas neprasitare kad reiktu taip daryti, o beto skaiciusi esu kad nereikia atsmaukineti, nes poto mamos tik dar daugiau bedu pridaro, gaunasi uzdegimai, uzkretimai. Nezinau, as nieko nedarau ir nemanau kad reikia tokiam mazam mten lysti.

    kvapni_feja

  5. 2

    Baikit juokus, jokių peliukų neatsmaukinėju.. Paprasčiausiai kaskart kai keičiu pamperį, vaikučiui praplaunu su vandenuku užpakaliuką ir peliuką.

    Pabuciuok

  6. 2

    Žinoma, kad atsmaukiu, išplaunu, tačiau jau gimdymo namuose sakė, kad kiek atsismaukia tiek. Juk pradžioje būna apyvarpės susiaurėjimas ir iki galo neatsismaukia. Kaip daktaras pas kurį gimdžiau sakė pati per jėgą niekada atsmaukinėti negalima, o apiplauti po tekančiu vandenuku būtina taip kaip mergytėms, moterims, vyrams - paprasčiausia higiena... Mergytėms taip pat gali šiek tiek suaugti lupytės jei prasta higiena ar terpė pakitusi ilgą laiką.

    lydekaite

  7. 1

    nesuprantu kodel gydytojai tuo klausimu nekalba, jie musu vaiko net neapziurejo, as nagu nekisau, jokiu ten nesvarumu nebuna, nes uzdara, gal cia vyresniams vaikams, mokinukams buna problemos, bet itariu tai igimti dalykai.

    vinipukas

  8. 1

    Pirma karta girdziu augindama trecią vaiką.Reiks net paklaust savo seimos gydytojos,pasidomėsiu,čia tai naujiena blyn.

    irma1

  9. 1

    manau kiek daktaru tie ir nuomoniu. mums viena daktare sake kad reikia atsmaukineti,kita pasake kad nereikia,kadangi gali prisisaukti visokias infekcijas ir t.t, as is pradziu atsmaukinejau,dabar tik retkarciais. tikrai ne su kiekvienu nuprausimu.

    aronas

  10. 1

    neatsmaukineju,ir gydytojas nieko mums nesako

    Lafe