• 14ats.

    Sveikos mamytes, senai ce besilankiau :) tad turiu klausimeli atsiprasau jai pasikartosiu bet neturiu laiko skaityt:/ tai va auginu sunu 1metu ir 8 men nebesusitvarkau su juo ir nezinau kaip besusikalbeti su juo jai ko negauna puola i isterija cypia klykia trankos dauzos jaj ko neleidziu tas pats ka daryt? :( gal yra kokiu raminamu lasiuku ar dar ko nors , auginu pirma vaika tad su auklejimu patirties tikrai neturiu.... dekui uz atsakymus :)

    Lavazza221-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Kantrybes,kantrybes ir dar karta kantrybes,isaugs:-),ir nenusileiskite,i ozius nekreipkite demesio

    ruta26

  2. 2

    turėkite kantrybės ignoruoti jo tokius veiksmus. Jokiu būdu nerėkite ant vaiko, taip dar tik labiau pabloginsite tarpusavio susikalbėjimą.

    Pabuciuok

  3. 2

    Man taip pat buvo su panele, tik aš palaukdavai isterijų ir su randa per užpakalį uždedu neskaudžiai tai padeda :)

    xeditukasx

  4. 2

    Tokio amziaus vaikai bando jusu ribas ir kiek gali issireikalauti rekdami, dauzydamiesi ir t.t. Toliau nekreipiant demesio, turetu "isaugti". Pas mus taip baisiai nera, bet pasitaiko, tada sypsausi, kutenu galvyte ir sakau, kad dygsta ragiukai, po puses minutes pats pradeda juoktis ir pamirsta del ko pyko :)

    Smillgele

  5. 2

    Raminamieji lašiukai neperauklės jūsų vaikiuko. Visur rašoma, kad reikia nekreipti dėmesio į tas isterijas. Ateina pas vaikus tas ožių perdiodas. Vieniems vos matomas, kitiems per kraštus liejasi pykčio priepuoliai ko nors negavus :) Nekreipkite dėmesio, tiesiog išeikit iš kambario, ko nors pasiimti, ar atsisėskite ir ramiai sau įsijunkite muziką ar TV.. ir niekada nenusileiskite, nes tai pagrindinė klaida, kuri gali paskatinti toliau isterikuoti. Praeis tas periodas.... dar patarčiau kuo dažniau būti lauke su bendraamžiais bendraukite, lai mokosi, kad reikia dalintis, lai mato, kad kiti vaikai ne taip elgiasi kaip jis, lai žaidžia, išsikrauna vaikas. Praeis... maniškiui buvo prasidėjęs ožių metus kai buvo maždaug metukai laiko, na minimaliai jis tik paverkdavo kai kažko negaudavo, bet jau buvau skaičius ką tokiu atveju daryti ir greit suveikė mano ignoravimas :)

    lydekaite

  6. 2

    Kadangi vaikui niekada turbūt nesakėte kad kažko negalima ir viską leidote,todėl dabar taip ir yra.Reikia nekreipt dėmesio,arba biškį paplekšnoti per subiniuką,nes kitaip nesupras.

    aidaS

  7. 2

    kai maniske panasiai elgiasi nenusileidziu. Jei parduotuvej pasakau, kad tegu nustoja verkti, nes paliksiu parduotuvej. Buna pagasdinu. O jei isterijos prasideda namuose, tai isvedu i kita karbari ir pasakau, kad griztu kai nusiramins. Pirmais kartais uztrunka ilgiau, o paskiau vaikas perpranta, kad isterija blogai. Svarbu vaikui nenusileisti, nebarti, bet buti grieztam. Kol nenusiramina neleidziu ateiti, o jei ateina vel nunesu i kambari.

    1dziuls

  8. 2

    Mes tokio pat amziaus ir oziukai mus taip pat neretai aplanko :). Siaip jei vaikas suisterikuoja, palieku ji viena, net nelieciu ir tuo metu nieko jam neaiskinu. Kai klyksmas praeina, paaiskinu kas ir kaip, apkabinu ir pabuciuoju. Svarbiausia, mano nuomone, tokiose situacijose nenusileisti, kitaip tuoj pajus, kad jis cia seimininkas :)

    Kikymara

  9. 2

    na ka kantrybes subarkit ir laukit kol paauks daugiau paaiskinsit isaugs tu ozius,mano toks buvo beviltiskas dabar jau geresnis,tikiuos laikui begant visai bus susnekamas

    Anonimas

  10. 2

    Mano sunui tiek pat laiko,bet neesam tureje tokiu problemu.Gal pora kartu yra nukrites ant zemes del kazko,tad nekreipiau demesio,o pasakiau,kad tegu papyksta ir praeis.Taip nekreipiau demesio,pamate,kad niekas nekreipia tai daugiau taip nebedaro.O mustis nesimusa,o jei bando,visada subariu,kad sitaip negalima.Bandykit daugiau bendrauti su vaiku,nenusileisti jo pykcio priepuoliams.Jei pradeda isterikuoti,iseikit is kambario ir palikit.Turetu suveikti :) reikia labai daug kantrybes :)

    kukuska