• 20ats.

    Klausiu mamyciu auginanciu berniukus. Ar Jus iskarto atradot ir issirinkot tinkama puoduka?ar pirkote kelete, kol atradote tinkamiausia? Mes turime nuspirke toki smagu puoduka - vezliuka, bet vaikui toks jausmas kad nepatogu sedeti, ir peliukas nebuna puoduko viduje, ir kartais viskas ant zemes gaunasi.

    Nesuprantu, lame problema su tuo puoduku, bet sumokejom nemazai pinigu, toks smagus ir vaikui patiko, bet ar jis jam per mazas ar kaip, nes peliukas visada buna isoreje, o ne viduje, pataisau , patvarkau kad tvarkingai butu, bet vaikas tik sujuda ir vel tas pat. AR jus iskart atradot tinkama?

    kvapni_fejaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    mes turejome du puodukus, pirma kai parduotuvej nupirkau tai po pirmo atsisedimos suluzo, o po to nupirkau paprasta grojantį tai sedi bet jis nesmagus vaikui, nes nuspaudzia slaunis, kartais peliukas buna ne viduj o lauke:) visokiu minusų.

    laimike

  2. 1

    viena buvome gave dovanu,toki kur prekybos centruose buna bet mazasis ji sulauze dar net nepradejus naudotis,labai jau plastmase nekokia.kai nutariau kad tikrai jau vaikas pribrendes puoduko mokslams,nupirkau parduotuveje brangesni,grojanti,butinai ziurejau kad butu platus krastai,kad patogiai sedetu,ir prieky toks paaukstinimas,kuris ir neleidzia sysioti per krasta.budavo retai kad prasysioja,bet jei jau nespedavo patogiai atsisesti per skubejima,bet siaip tai tikrai gera ir patogu puoda atradom:)

    sandritute

  3. 1

    na reik sodinti kad nugaryte butu kuo arciau atloso todel priekyje lieka vietos peliukui ir nieko grusti nereikes.

    dovukas11

  4. 1

    na mes turime paprasta puoduka is maximos.tiesiog reik moketi pasodinti.nes ir man darydavo pro sali bet sesuo parode kaip sodinti ir daba viskas liuk.

    dovukas11

  5. 1

    na velnias zino ar cia puoduko kalte del to peliuko, gal tiesiog negerai atsiseda kaip nors...as pirkau pati paprasciausia ir pigiausia ir mums iskarto itiko ir patiko ir buna kartais, kad prasisioja, bet labai retai.

    VilijaPovilioniene

  6. 1

    Mes tai pirkom Senukuose puoduka su paaukstintu snapeliu tai suneliui jis tiko, ir visada likdavo sausas.

    ZivileN

  7. 1

    nupirkau pirmą pasitaikiusį, bet negalvojau, kad gali iškilti tokių bėdų, peliukas visada pūpso viršuje, netelpa į puoduką, vaikas sėdi susispaudęs, labai ankštas puodukas, nes nedidelė skylė jame. Žvalgiausi naujo puoduko su didesne skyle, bet nerandu, buvo bet kaina apie 60 lt. nu tai tokio brangaus nesiruošiu pirkti, vis dar ieškau pigesnio didesnio, nes ant to, kurį turime net nesėdi, o ir reikaliukus laukan padarytų, nebent peliuką sugrūsti į vidų reikia.

    iinnggaa

  8. 1

    Pirkom taip pat iš maximos grojantį standartinį. Peliukas jeigu stovi tai būna ir pro viršų pravaro... Lopšelio guprėje pastebėjau tokie patys puodukai yra ir kuo puikiausiai vaikai daro. Ir dar pastebėjau kai berniuki sėdi lopšelyje ant puoduko tai jie taip kažkaip stačiai kojytes laiko ir patys stačiai sėdi, o maniškis mėgdavo suglaust kojytes tada ir peliukas kažkaip išsprūsdavo. Mėginkit vaiką sodinti kuo daugiau statmenai ir kad kojytės būti kuo daugiau praskėstos panašiai kaip varliukas sėdėtų :) Tikiuosi aiškiai paaiškinau... Na po lopšelio mano sūnus jau nepadaro pro viršų, nes kažkaip išmoko sėdėti, tas kojytes praskiesti kaip varliukas ;) Nepirkau kito puoduko... Kai peliukas stovi daro atsistojęs, bet maniškiui jau 2 metukai ir 3 mėn..

    lydekaite

  9. 1

    neiskart,pradziai pirkau pati pigiausia,kol buvo iki metu tai tiko,o dbr peliukas isoreje buna,tai pirkau chicco puoduka,jis su paaukstinimu,tai liuks

    ruta26

  10. 1

    paprasciausiai vieni puodukai skirti mergaitem kiti berniukams todel jum ir bega pro sali. o juos atskirti labai paprasta ta priekine nosyte yra aukstesne o mergaitems apvalesne ir zemesne

    inesad