Atsakymai

  1. 1

    Aciu Dievui neteko :)

    Yuki

  2. 1

    Bendras kuno silpnumas, skauda galva, pykina, valgyt ir gert jokio silto maisto ir gerimo negalejau. Pajutau po kokiu 6 val nuo deginimosi sauleje.

    Imbiere

  3. 1

    Mano vaikas pernai metais gavo šilumos smūgį. Mašinoje buvo labai karšta, tvanku, gal 15 min pasėdėjom kol nuvažiavom prie vandens bet tik išlipom jis ėmė niurzgėti, buvo labai piktas, neramus, jau jis vaikščiojo tai nėjo niekur nuo manęs. Daug prašė MP gert.Kkokią valandą gal net mažiau pabuvom prie to vandens tai vaikas visą laiką prašė gerti, nieko nevalgė. Grįžom namo, nes galvojom, kad vaikui nepatinka kažkas... nemiegojo kedutėje (šiaip visada miegodavo bevažiuojant)... Tik grįžom, namie užmigo sunkiai ir po kokios valandos miego jau jis karščiavo man... Nevėmė, bet beveik nieko nevalgė, karščiavimą teko numušti porą sykių, nes gan aukta temperatūra pakilo, aišku irzlus ir iš tisai prie krūties sėdėdavo. Per 2-3 dienas viskas susitvarkė. Davėm daug skysčių, valgyt per prievartą nekišom, jokių saldumynų..
    O man pamenu buvo saulės smūgis mokyklos laikais.. tai labai buvo pakilusi temperatūra, ypatingai daug vėmiau, silpna nežmoniškai, kiek pamenu net haliucinacijos kažkokias mačiau... Labai labai skaudėjo galvą ir kas keisčiausia užgulė ausis ir girdėjosi spiegimas keistas atrodo kad po vandeniu būtų ausys.. mama kvietė daktarę į namus, dėjo rankšluosčius šaltus ant viso kūno, daug gėriau vandens virinto, saldžios arbatos ir mineralinio su mineralinėm medžiagom... kaip pamenu tai siaubingai blogai jaučiausi..

    lydekaite

  4. 1

    dar gali temeratura pakilt. pajunti kai tik perkaisti o seip reikia gert skyciu kuo daugiau tuo saule maziau trenks ir silpnesni simptomai bus

    inesad

  5. 1

    galvos skausmas,pykinimas,vemimas,silpnumas,kiek zinau/..man tai dazniausiai tik galva skauda saulej ilgeliau poabuvus.

    bantukas

  6. 0

    Zvejojant ant saules pradejo viskas drebeti ir pasidare labai silpna , pradejo troskinti , begau i masina vaziuoti nesugebejau tirpo rankos kojos ... greitoji atvyko spaudimas labai didelis buvo . Dabar antra diena dar ne savas . KREIPKITES I DAKTARA

    Anonimas