• 12ats.

    Kodel nuo kavos nera energijos?

    Sveikos,kodel kai isgeriu naturalios kavos man daznaiusiai visa laika norisi miego ir jauciuosi apsnudusi.Man atvirksciai nera energijos,nors turetu buti energija nuo kavos.Ar jums taipat yra ar buna?Nuo ko cia taip man?Patarkit ka daryt?

    Geracobra23Nėštumo planavimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Išgėrus kavos man labai trumpai ta energija atsiranda ;) kaip sakant išsibudinu, toks lyg ritualas atsibudus, pramerkt visiškai akis galiu išgėrus kavos... Kol apsirengiu, nusiprausiu, padarau pusryčius žiūrėk jau tos prisuktos merginos nebėra ;) Bet iš ties visaip būna pastebėjau.. gal dar priklauso nuo oro, slėgio, bendros savijautos, nuotaikos ir t.t... ;)

    lydekaite

  2. 1

    Kai pradejau gerti kava, buvau pilna energijos, bet kuo toliau, tuo silpnesni jauciau jos poveiki... Manau, gerai butu padaryti pertrauka, nei gerti stipresne kava. Nes, vistik, sveikatai kava tikrai ne i nauda...

    Yuki

  3. 1

    As kavos negeriu kiekviena ryta ar diena.Tiesiog man taip buna kad nuo jos nera energijos.Kyla minciu kad geriau man isvis atsisakyt kavos.Geriau gersiu tik arbatas!

    Geracobra23

  4. 1

    Pabandyk is vis kelias dienas kavos atsisakyti ir ja pakeisti zalia arbata. Nors as nesu is tu dideliu kofemanu, geriu kava, nes man skaniau pusryciams, nei arbatos. Bet emiau pastebeti, kad is kart papusryciavus, po kavos jauciuosi lyg po dienos darbu, kad vel galiu eit miegot. pakeiciau kava zalia arbata - likau maloniai nustebinta geros savijautos, dingo rytinis mieguistumas, visai kita savijauta. Kava, veikia kaip "bomba" - staigiai sukelia spaudima, padazneja pulsas, plusteli i smegenis daugiau kraujo, BET visa tai tik trumpalaikis efektas. jam atslugus organizmas pasijunta dar labiau isvarges. tai lyg meskos paslauga - gauni energijos pliupsni, bet jis trumpas ir po jo savijauta tik pablogeja.

    Meskeriotoja

  5. 1
  6. 1

    Nznau,o gal kava prastos kokybes?Tada gal reik pirkt brangia kava?Ka patartumete vietoj kavos man gert kad butu energija?

    Geracobra23

  7. 1

    man kaip ir lydekaitei, kava veiksmingiausia rytais ir trumpam, iki pietų galiu darbuotis ir nevalgyti... dieną jos negeriu, nes nebesijaučia toks efektas, na nebent jau visai apsnūdimas suima, tada bandau gert, bet ne visada suveikia, kartais dar labiau miegas traukia. Vadinasi, nelaiku geriama kava, arba organizmui ji netinka.

    Rugsėja

  8. 1

    aš irgi nejaučiu poveikio jokio , gal per silpna geriu , bet labaiu nebent tas isitikinimas kad pades ir padeda

    IlonaP

  9. 1

    kai dar neturejau vaiko tai man nuo kavos nieko nesidarydawo, galedawau isgerti desimt puodeliu kavos ir eiti sau ramiausiai miegoti, manes neweikdawo. O va kai pagimdziau tai organizme matyt kazkas pasikeite ir kai isgeriu kavos tai tikrai uzweikia-nesinori miegoti

    Pingvin

  10. 1