Atsakymai

  1. 2

    pries kuri laika per zinias rode reportaza apiecsi istatyma, kad seimas patvirtino. buvo issakyta kad bankrutuoti bus galima tik ivykdzius nemazai sunkiai ispildomu salygu todel tikrai ne daug kas gales bankrotuoti ir skolos niekur nedings tiesiog jas atidavines visa gyvenima po truputi ir aisku jau niekada negaus toks zmogus paskolu, kreditu ir t.t.
    rode viena lietuvi kuris bankrotavo Latvijoje kazkokiu budu, tai ten salygos daug palankesnes. reikia teisininko konsultacijos cia jau.

    arcita

  2. 2

    Šis įstatymas jau yra priimtas ir įsigalios nuo 2013 m. kovo 1 d.
    Kelerius metus visos jūsų oficialios pajamos bus valdomos vieno teismo paskirto žmogaus, kuris išmano finansinius reikalus, visa skola nebus nubraukta, o lyg per 5 metus reikės paskirtą dalį sumokėti kas mėnesį - viskas priklausys nuo jūsų finansinės situacijos kiek reikės dar sumokėti per tuos metus. Reikia atitikti tam tikrus kriterijus, norint bankrutuoti.. Šeimos pajamos/fizinio asmens pajamos bus nuo iki suskaičiuotos, o esant kažkokiems pakitimams reikės pranešti savo finansų tvarkytojui. Nesilaikant taisyklių bus nutraukta bankroto byla.. internete yra daug info apie tai smulkiai surašyta net kokius dokumentus reikia pristatyti į teismą, kad būtų pradėta svarstyti ši byla, kokia eiga nuo A iki Z ;)
    Manau kiekvienas advokatas domisi šiuo įstatymu, o jei dar nesidomi, tai esant būtinybei turi skersai išįil.gai išnagrinėti detales dėl šio įstatymo. Manyčiau jau galite po truputi ieškotis ir tarkites kas kaip, ar verta kreiptis ir pan ;)
    SĖKMĖS!

    lydekaite

  3. 1

    aciu visoms uz atsakymus ,patarimus

    dovile40

  4. 1

    http://www.fabankrotas.eu/ - Viskas apie asmeninių finansinių problemų sprendimo būdus ir fizinių asmenų bankroto procedūras.

    Anonimas

  5. 1

    pirma kart girdziu apie toki bankrota ir nelabai suprantu kaip taip gali but

    raima

  6. 1
  7. 1

    "Fizinių asmenų bankroto teisė, numatyta Europos Sąjungos (ES) Tarybos Reglamente Nr.1346/2000, suteikia galimybę atlikti bankroto procedūras kitoje ES valstybėje narėje. Lietuviai, kaip ir visi kiti ES piliečiai, gali kreiptis į teismą bet kurioje ES valstybėje dėl fizinio asmens bankroto paskelbimo laikantis tos šalies įstatymų."

    Adri

  8. 1

    kolkas Lietuvoje negalima bankrutuoti fiziniems asmenims. Kolkas jis imanomas tik zusieni, o Lietuvoje sis istatymas vis dar narpliojamas uz seimo sienu, tad joks advokatas jums siuo klausimu nepades.

    Adri