• 24ats.

    Kaip dažnai vyras Jums sako, kad myli? Ar išvis sako? O gal anksčiau sakydavo, o dabar jau nebe, ar atvirkščiai? Ar gimus vaikui,-ams ėmė dažniau tai kartoti, ar išvis nustojo?

    RugsėjaJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Su saviskiu gyvenam jau 7metus bet kaip ir pradzioj tebesako kad myli ir jokios itakos neturejo vaiku gimimas.

    Ermita

  2. 2

    daznai,bent karta i diena maziausiai cia

    sandi

  3. 1

    man vyras kiekviena diena sako ir net po kelis kartus.

    ineta1991

  4. 1

    Mano vyras savo meilę parodo darbais,nemėgsta jis žodžiais laidytis:)Nors man norėtųsi,kad nors retkarčiais pasakytų,kad myli,o tai kartais galima ir kitaip pagalvoti...bet,kadangi aš jį pažįstu,tai toks jau jis buvo nuo pat pradžių,toks pat ir dabar yra,iš jo viską reikia traukte traukti:)Dukrytės gimimas to tikrai niekaip neįtakojo ir aplamai nei draugystės pradžioj nebuvo tas,kuris kartotų ištisai šią frazę,nei dabar,gal kai pasens daugiau pradės kalbėti...:))))))))))))

    vitalijus

  5. 1

    sako,jei tyli,vadinas myli..o jei tik istisai kartoja gal realios meiles ir nera.. as sulaukiu retai,bet jis kitaip savo meile rodo,as zinau,kad jis mane myli,man to uztenka.. nebutina kartais ir sakyt,kad suprastum..as taip pat nesisvaistau siuo zodziu.

    bantukas

  6. 1

    Sako dažnai, dieną daug sykių :)
    Anksčiau kol draugavome ganėtinai mažai sakė tuos žodžius.. Bet kuo tolyn tuo daugyn ėmė sakyti.

    lydekaite

  7. 1
  8. 1

    Beveik 10m esam kartu,tad jau tas zodis labai retas ''svecias'' pas mus.Anksciau pasakydavo dazniau,ir per diena daug kartu,o dabar tik ypatingom progom,kaip as sakau :))) bet man taip patinka,nes jei kiekviena diena tai kartotu,tai man jau butu nebe meile,o tik zodziai ;) meile irodo darbais,nebutini zodziai ;)

    Anonimas

  9. 1

    mes su vyru 7 metai kartu.. aisku anksciau daugiau sakydavom myliu vienas kitam, dabar jau nebesakom.. nezinau kodel... isvis viskas pasikeite po tiek metu gal nera tos meiles begalines o tik prisirisimas liko :)

    kristale

  10. 1