• 15ats.

    ar jusu dvimetukai norejo i darzeli?

    ar yra kam teke susidurti su situacija,kad vaikas "mamyciukas".. paklausta ar nori i darzeli iskart verkia,mums 2.5 m. turiu galimybe dar buti namie, bet ar vaikui kitais metais nebus tik sunkiau? noriu jusu nuomoniu,ka darytumet mano vietoje?o ga;l vaikas pripras?...

    bantukasLopšelis-darželisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    as saviski leidauas saviski leidau 1,9 metu, nes turejau gryst i darba, verke mazius kokias 4dienas ir tai as salia buvau visada, veliau palikdavau iki pietu tai nebuvo jokiu problemu, ateinu vaikas neverkia, labai greit priprato, svarbiausia nepult i panika jei verkia pirmas dienas tai normalu.

    kristale

  2. 2

    Kol dar nelanko,tol nori,o kai prades lankyt,tai bus matyt.Bet as neturiu pasirinkimo,teks gryzt i darba.

    grirute

  3. 1

    ne, nenorejo, nes dar nesuvoke,kad galima ten eiti, nes buvo nebuves

    juratele

  4. 1
  5. 1

    Dbar mano mazjam 2 tai eisim i darzeli.Manau kad patiks nes jam labai patinka ten kur daug vaiku :]

    Koralita

  6. 1

    maniske ir labi norejo ir kokia savaite ejo labai norei opaskui kas jai pasidare verke net isterikuodavi kaip nenorejo eiti y darzeli siaubas. olink pavasario praejo dabar jau antri metai kaip eis ir labai norei lanko.

    mamyciuke

  7. 1

    kol nežinojo kas tas darželis, kad ne vien žaisti ten reikia, o ir laikytis taisyklių tam tikrų, tai norėjo, po poros dienų ėjimo į darželį labai verkė, nenorėjo pasilikti, bet per kelias dienas priprato ir noriai eidavo visą tą laiką kol ėjo iki atostogų.

    Žinot, vaikai yra skirtingi. Vieni jau nuo pusantrų pasiruošę eiti į darželį, kiti net iki 4 metų negali su tuo susitaikyti. Iš tiesų jei dar nebandėt vesti tai siūlyčiau kokį mėnesį pavesti - pradžioj aišku nenorės pasilikti, bet turėtų suprasti, kad ji kiekvieną rytą vedama ten, paliekama, visada jos ateinate paimti ir nurims vaikas, bet jei per kokį mėnesį kiekvieną rytą verks, jei ims pastoviai nerviškai sirgti, nevalgyti, sysiu daryti į lovą naktimis, jei auklytės sakys po mėnesio, kad vaikui sunku tai vadinasi mergaitei per anksti.

    Mano kaimynė vedė mergaitė nuo 2 metukų. Ji verkdavo ir verkdavo, oradėjo naktim nebemiegoti, daryti sysiuką į kelnytes nors pasiprašydavo iki to laiko. Ir ėmė sirgti pastoviai. Įsisirko iki ligoninės mėnesį išgulėjo. Kai pilnai pasveiko vėl nuvedė į darželį ir po kelių dienų vėl pateko į ligoninę tada pati daktarė pasakė, kad vaikas nepasiruošęs eiti į darželį ir rekomendavo dar metus sudaryti sąlygas vaikui neiti į darželį...

    Jūsų atveju bent pabandyčiau vesti. Duočiau mergaitei kokį mėnesį, kas žino gal per mėnesį mergaitė nebeverks ir laiminga nušoliuos į grupę ;)

    lydekaite

  8. 1

    mes jau siamet vesim i darzeli,bet neaisku,kaip ten bus. siaip sneka,kada eisim i darzeli,bet kai reiks eit,tai turbut ir nebeeis

    nesvarbu

  9. 1

    Aš manau, kad kol yra galimybė būt namie, nereikia darželio, nebent metai prieš mokyklą. Dvimetukams labiausiai reikia saugumo ir mamos, o ne kitų vaikų. Jie dar ir žaidžia ne vienas su kitu, o vienas šalia kito.

    marcipana

  10. 1

    Nenorėjo pirmoji visai, o antroji - norėjo iki kol palikau pietų miego. O tada prasidėjo isterijos.

    marcipana