• 29ats.

    Rukymas po gimdymo

    labai idomu tos kurios rukete pries pastojant,po kiek laiko pradejot rukyt kaip pagimdet?ar ruket jau kaip maitinot?man 32sav kuo toliau tuo dazniau uzsimanau..

    Indruliukas2010SveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Prieš pastojant rūkiau, pastojus pats organizmas kratėsi nuo tos smarvės, paskui maitinau savo pienu 2 metus...
    Pamenu kai vaikui buvo pusė metukų maždaug buvo atsiradęs noras, taip lyg atsikvėpt norėjosi nuo rutinos.... užmigdžiau vaiką nakčiai, kad ilgiau nevalgytų pienuko ir ėjau rūkyt. įkvėpiau pora sykių - labai pasidarė bloga, užsikosėjau ir labai užgraužė sąžinė.. :) Viskas, net minčių nėra rūkyt... man asmeniškai yra šlykštu kai mama rūko.. nesvarbu prie vaiko ne prie vaiko, bet ... na ne mamai tokie dalykai.. kai vaikas pradėjęs eit į mokyklą užsitrauks dūmą ir mama pagaus ar galės jį pamokyti? Juk iš jos pavyzdį ima :) Mama turi būti autoritetas, pavyzdys vaikui, mama turi būti pasitempusi ir kvepianti jos mėgstamiausiais maloniausiais kvepalais.. ;)
    Temos autorei - geriau nerūkykite. Tai jūsų suaugusio užgaidos, Cigaretės ne vitaminai ir ne papildai kažkokie, kruie galbūt naudos duos organizmui. Tai tik žalos atneš.. ;) Ir tiesą pasakius jei nerūkytumėte su visam tikrai jaustumėtės daug laimingesnė nei rūkydama :) aš negaliu atsidžiaugti jau daugiau nei 3 metai nerūkau ir atsipalaiduoju su arbatos puodeliu, nereikia rūpintis kad reik eit parūkyt ir pan... geriau jau perlipkit per save, nes paskui rūkysit ir rūkysit, o jeigu maitinsit pienuku tai ir vaikelis "rūkys".. nelaikysite alkano kol ten per kelias valandas išsivalys pienelis. Aišku pažiūrėjau nemažai rūkančių mamų...bet jeigu galėtumėte perlipti per save ir gyventi sveikesnį gyvenimo būdą dėl vaiko, savęs ir aplinkinių tai būtumėt viena šauniausių mamyčių ;)

    lydekaite

  2. 3

    viena pazystama sake kad norejo labai maitinti bet kazkaip po menesio po pirmojo gimimo ir po keliu dienu po antrojo gimimo neliko pieno ir iskart prasidejo baliai. tad pritariu anonimui nenorit maitinti, nenorit rupintis vaikelio sveikata, o rupinates tik savimi, nes sakot uzsimaniau, nebegalejau istverti ir t.t.
    indruliuk: jei jau ismaitinai net 4 men tai pienas niekur nedingsta seipsau tiesiog nebenorejot maitinti keltis ar seip net nezinau kas sauna tokioms mamoms kurios ruko ar vartoja alkoholi vietoj to kad ramiai maitintu savo mazyli paciu sveikiausiu maistu

    inesad

  3. 3

    Pati nei rukau,nei alkogolio vartoju.
    Ir man kazkaip visai dzin, ant kitu nesciuju ,ar jau auginanciu savo atzalas motinu.
    Patinka ta smarve,tai nors dveskit nuo jos,su savo atzalom .. tai jusu bedos ..
    jei protas prarukytas, vaistu vis tiek nuo to neatrasist.
    o jei noresit bent atrodyt padoria moterimi,tai tas brudas savaime nebeisoks burnon.

    Anonimas

  4. 2

    indruliuk: as visiskai ramiai atsakau i tavo klausima. as pati visiskai nerukau ir negeriauir to mano organizmas net nereikalauja. o del pieno dingimo tai ne mano pasamone kalba o moksline literatura ir joje yra pasakyta kad tik 1 % pagimdziusiu moteru neturi pieno del yvairiu medicininiu priezasciu, bet jei pagimdzius pienas atsiranda tai visos gali matinti kol paciuos nusprendzia nebemaitinti. aisku atsitinka ivairiu dalyku- ligos ir t.t. tada net ir reikia nutraukti maitinima.
    as nesakiau kad jus saket kad negalejusi istverti bet jei paskaitysit kitu pasisakymus tai tokiu zodziu yra parasyta, tai ir parasiau kad nesuprantu tokiu mamu.

    inesad

  5. 2

    Pradejau rukyti,kai vaikuciui buvo 1 men.,bet pati nemaitinau.

    marinaaa

  6. 2

    Manau, kad palaukit dar, bent kol pagimdysit

    Ganešas

  7. 1

    O as pastojau,kai meciau rukyt.Nerukau jau trejus metus,bet minciu,kad noriu rukyt buna daznai.Bet nesiruosiu pradet vel rukyt.

    grirute

  8. 1

    Kai pastojau su pirmu meciau rukyt,kol maitinau nerukiau pradejau rukyt kai pasigimdziau antra leliu,bet maitinimo metu nerukiau nei su vienu.

    Ermita

  9. 1

    Zinai patarciau tau klausimu neuzdavineti,nes matau kad nesugebi islausyti kito zmogaus nuomones,jei taip ir toliau tavo klausimai liks be atsakymu.Komentuoti kiekviena atsakyma....... tikriausiai tik del to ir klausi kad galetum su savo bloga nuotaika kitam zmogui esti prota.

    Anonimas

  10. 1

    pas mane krutineja pradejo atsiradineti guzai ir ne po viena o po kelis,kelios dienos ir pieno nebebuvo..baigesi pienas baigesi ir guzai.

    Indruliukas2010