• 17ats.

    Tyrimai parodė, kad žemas nėščiosios hemoglobinas. Kokių liaudiškų patarimų turite, kaip natūraliai gauti daugiau geležies?

    Žinoma, kad yra visokių vitaminų ir geležies tablečių, bet domintų natūralūs būdai.

    GanešasMaistas ir vitaminaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Burokėliai, vaisiai granatai visi kas raudoni :)

    safyra

  2. 2

    man taipat tapati problema tai geriu skysta gelezi , tikrai nematau problemos ja gerti

    Renatuke333

  3. 2

    Vartoti spanguoliu sultis arba saldytas spanguoles.man tai padejo.

    Amorsita

  4. 2

    man būdavo mažas hemoglobino kiekis, tai gerdavau burokėlių sultis, spanguoles džiovintas valgydavau, niekas man nepadėjo, nei natūralūs produktai nei vaistai, viskas atsistatė kai pagimdžiau..

    laimike

  5. 2

    valgyti burokekiu,zemuogiu,daugiau jautienos,kepeneliu,zuvies,brokoliu,spinatu.granatu sulciu,hematogeno,vietoj sokolado ir dar daug ko..

    Anonimas

  6. 2

    Mėlynių vis dar galima surasti, siūlyčiau ir jas įtraukti į sąrašą bei jeigu yra galimybė, šaldytų žemuogių ir braškių pavalgyti.

    Lauryytte

  7. 2

    Versiena,kepenys turi daug gelezies.Vieno nestumo metu turejau ta pacia problema.Vartojau skystas gelezies priemones ir kasdien geriau stikline morku ir stikline burokeliu sulciu,pagardintu citrina.spanguoles+medus padeda taip pat.

    vilem

  8. 2

    Ar žinote, kad gydytojai nerekomenduoja nieko daryti, jei hemoglobinas yra virš 100? Jeigu yra mažesnis nei 100, tada jau gydytojai tuo pasirūpins, O taip valgykit daugiau raudonos mėsos: liežuvis, jautiena.

    Apela

  9. 2

    Jei labai žemas hemoglobinas, tai patarčiau geriau panaudoti skystas geležies priemones. Nes jei leliukas pakankamai nepasisavins geležies būdamas mamytės pilvelyje, tai tada gimęs gali susirgti mažakraujyste. Liaudiškos priemonės gerai, bet ne tokioj situacijoj.

    trejetukas

  10. 1

    Ačiū, po gimdymo dar mėnesį pagėriau geležį ir daugiau jokių problemėlių dėl to neturim, nei aš, nei mergaitė

    Ganešas