• 4ats.

    VAIKO DOMEJIMOSI?

    mamos ar jusu vaikai labai domisi kaip cia parasius na suaugusiuju gyvenimu gal taip:) mano vaikas yra 5m bet jam labai idomu yra PVZ: kur jis buvo iki tol kol atsirado pas mane pilveli, paskui pro kur vaikas (islys) na gims kaip jis ten atsidure..... ir t.t kaip jus tai paaiskinate ?

    alma14-6 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Tikrai labai smulkiai jūsų mažylis klausinėja

    Ganešas

  2. 1

    Mano toli gražu dar nesidomi, bet darželyje buvo susirinkimas ir mokė, patarinėjo kai geriau papasakoti vaikams apie tai. Sakė geriau nekurti istorijų kad gandras atnešė ar kopūstuose rado juolab kad jūsišis apie broliuką pilvelyje klausia. tiesiog paaiškinkite, kad mama ir tėtis labai labai myli vienas kitą. Tėtis iš tos meilės davė mamytei seklytę, kuri papuolė į pilvelį. Iš tos seklytės pilvelyje užaugo broliukas, kuris kai paaugs gims per tokią slaptą ar stebuklingą skylutę ;) pabrėžkite kas ir jis pats taip gimė :)

    lydekaite

  3. 1

    na kaip parasiau jis taip ir klausia kur as buvau , kaip mano busimasis broliukas pas mane atsirado pro kur jis islys ....as tikrai nebezinau ka bepasakyti jam

    alma1

  4. 1

    Taip smulkiai gal kaip jusu nesidomi,bet klausimu iskyla,tai taip ir aiskinu dukrytei jai suprantama kalba kokia istorija sukuriu,tik jokiu budu ne apie kopustus:)Pvz:kadangi turi jaunesni broli,tai lytiniai organai turi pavadinimus pas berniukus peliukai,o pas mergaites vistytes ir tais pavadinimais besivadovaujant ir pasakoji beveik teisybe:)

    Bosiene