Atsakymai

  1. 2

    Dar noriu pridurti, kad jeigu turite kažkią profesiją ten "einamą" tarkime suvirintojas, apdailininkas ir pan tai galite tiesisi siųsti CV į Norvegijos įdarbinimo firmas, Kai kurios įdarbinimo firmos taip pat nuomoja savo darbininkams kambarius išnuomotame atskirame name, kaina nesikandžioja. Aišku čia gal pradinio įnašo gali reikėti, bet viską galima sutarti, kad sumoėksite iš pirmo atlyginimo ir galiu apsakyti, kad įsidarbinus per NO įdarbinimo agentūrą ne taip nuskriaudžia finansiškai nei įsidarbinus per LT. Aišku ne visur ko gero, bet kiek susidūrėme tai palyginus daugiau gaudavo nei įsidarbinę per LT. Jeigu reikės įdarbinimo agentūrų Noevegijoje - prašom kreiptis asmenine žinute, turiu sąrašiuką nemenką ;)

    lydekaite

  2. 1

    Kiek domėjomės mes tai nemažai išvykusių per Magma Consulting, tačiau jei gerai pamenu ši agentūra yra Vilniuje.Kai teiravomės priešmaždaug 7 mėnesius tai ji neėmė jokių pinigų už sutarčių sudarymą, BET ir negarantuoja, kad štai per tam tikrą laiką išvyksite dirbti. Aišku suranda gyvenamą plotą, darbą, galima pačiam susirast gyvenamą plotą pigiau jei nori. Šita firma užsiima darbuotojų nuoma, t.y išnuomoja už tam tikrą mokestį darbdaviui, o jis atskaičiuoja nuomą iš jūsų atlyginimo arba paskiria mažesnį atlyginimą nei paprastai įdarbintų darbuotojų. Tarkime fabrike uždirba 159 kr paprastas darbuotojas, o jūs kaip nuomojamas uždirbsite 129 kr ir dar atskaičiuos mokesčius..
    Yra kita agentūra "Darbo vartai" Kaune, bet ji ima už sutarties sudarymą pinigus, sutartyje yra punktas, kad per mėnesį ar per du mėnesius jūs būsite įdarbintas. O Magma counsuling kai kurie laukia ilgai, o kai kurie net patys greičiau susirado darbą - čia jau gal atsitiktinumo ir laimės dalykas. Bet juk nemokama - o gal greitai išvyksite. Dėl darbo vartų man ji pasirodė nepatikima, bet gal tik pasirodė, neišvykome per ją, patys radome darbą per Norvegijos įdarbinimo agentūras nemokamai su savo pradiniu įnašu.
    Na, ir galiausiai pridursiu, kad išvykimui vis tiek kiekviena firma reikalaus turėti su savim pinigų. T.y kelionės išlaidos, primą mėnesį susimokėt už nuomą (kai kurios dar iš firmos lėšu sumoka), kelionės išlaidos į darbą jeigu reikia ir maistas, nes ten perkant vietoje labaiviskas brangu, o iš Lietuvos viską nesusivešite, nes ribotas kiekis tašių yra keliaujant su firmomis. Sėkmės!

    lydekaite

  3. 0

    VISI LIETUVOS PILIECIAI, norintys isvykti dirbti i uzsieni per agentura "Darbo Vartai" bukite ypac atsargus ir nepasirasykite ju sudarytu sutarciu. Sutartys sudarytos pasitelkus teisiniko pagalba, kur kiekviena ju afera apdrausta ir teisiskai jie nieko nepazeidzia, o ka jie zada zodziu tai vejai laukuose. O buvo taip. Suviliojo skelbimas apie darba iki kaledu Danijoje, kalediniu dovanu pakavimas. Paskambinau, man pasake viskas tvarkoj, dar yra vietu. Nuvykus i agentura garantavo butent sita darba 100 %, tik reikia pasirasyti sutarti ir butinai siandien sumoketi 290 euru i ju nurodytos imones "Tavo turtas" saskaita. Paduoda pasirasyti 2 sutartis mokamos paslaugos ir nemokamos paslaugos. (Sutartis pasirasyta su vykdytoja Valinskiene). Paklausus kodel pinigus reikia moketi kitai imonei ir kodel ant sutarties parasyta, kad jie suteikia nemokamas paslaugas, buvo atsakyta zodziu (pabreziu zodziu, to sutartyje nera nurodyta) kadangi mes negalime oficialiai imti pinigu, tai sudarome kita apmokamu paslaugu sutarti, kur nurodoma, kad uz vertima, bet ieina viskas ir idarbinimas ir keliones islaidos. Dar pakartojo, kad liko kelios darbo vietos ir reikia greitai per siandien apmoketi pinigus, kad galeciau jau po keliu dienu isvykti, nes reikia ir su vezejais derinti. Sumokejus pinigus prasidejo cirkas. (Bendrauta telefonu su vadybininke Biliukaite). Skambinu kada gi pagaliau isvyksiu dirbti, sako laukiam is Danijos atsakymo ar priims, nors buvo zadeta kad priims 100% (sutartyje nurodyta kad jie neatsako, jei darbdavys nepriima). Sekancia diena skambinu, ta pati moteris is agenturos rekia klaikiu balsu "as tau fabriko nepastatysiu reikia laukti atsakymo". Dar sekancia, sako neskambinekit, kai bus kas nors aisku pranesiu. Kita diena atsidarau el. pasta, o ten randu agenturos "Darbo vartu" parasyta laiska, kad Danijos darbdaviai jusu nepasirinko ir jums siulom darba i Anglija (sutartyje nurodyta kad idarbiname i Danija ir kitas ES salis) Paskambinus ir pareikalavus grazinti pinigus, kuriuos sumokejau uz zadeta darba Danijoje, ta pati moteris naglai atsako, jus mums, t.y. "Darbo Vartai" jokiu pinigu nemokejote, prasykite tu kam mokejote. Stai kokiais aferizmais jie uzsiima, jokiu darbu jie ir negalejo pasiulyti Danijoj, o skelbimas buvo idetas del masalo. Maciau ir dabar yra "Darbo vartu" skelbimas kvieciantis vaziuoti dirbti i Danija sausio menesi agurku siltnamiuose. Nesusiviliokit kaip as , nes ikliust ir nukentesit ir moraliskai, ir finansiskai. O as manau, sito taip nepaliksiu

    Anonimas

  4. 0

    klaipedoje Nordic salmon, 864556967

    Anonimas