• 4ats.

    Idarbinimo agenturos uzsienyje

    gal jus ar jusu pazystami esate, ar buvote idarbinti su agenturos pagalba uzienyje? kaip viskas vyksta? negi visi yra apgavikai? su vyru ketinam kreiptis i agentura

    vabaliukeDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Bendrauju su lietuviais Norvegijoje, kai kurie atvyko aptys, o kaikurie atvyko per Lt agentūras. Tikrai yra įsidarbinusių per tas firmas, bet yra ir su skaudžia patirtim.
    Anglijoje įsidarbino per LT agentūrą dvynukės ir abi ten pat :) Konkrečių agentūrų pavadinimų nežinau deja, bet patarčiau ne kažkur skundai.lt skaityti kur vienos firmos ant kitų "varo", o eiti į forumus, kur žmonės nemažai laiko užsiregistaravę, dalyvauja forumo gyvenime ir yra pasisakę apie agentūras per kurie jie patys atvyko. Dar prisiminiau prieš maždaug mėnesį per agentūrą išvyko į Norvegiją dirbti pažįstamos vyras... ir giminaitis į angliją vyko skinti gvazdikus 3 mėnesiams metų pradžioje... tikrai iš mano aplinkinių yra išvykę ir dirba, deja agentūrų pavadinimų nežinau per kur jie važiavo.

    lydekaite

  2. 2

    kiek kreipesi mano pazistamu ir as pati visi sukciai.dbr i uzsieni be pazistamu neilisi

    nade

  3. 1

    as ir vaziavau per agentura pries 3 metus viskas normaliai neapgavo

    meiliuciuke

  4. 1

    galbut truputi ne i tema, taciau gal bus idomu... mano vyras isvaziavo, su kazkokia agentura tiksliai nepamenu.. jam pradejo ten sakyti, kad nera darbo ir pan, tai savaite sedejo be nieko... tai jis tiesiai nuejo i tokia vieta nepamenu kaip vadinasi, bet pas mus kaip "darbo birza", nes jis labai gerai kalba moka, tai darba po keliu dienu gavo, ir dabar jau 4men kaip sekmingai dirba. o tom firmom patarciau nepasitiketi, nes liksite be nieko.

    tikmama