• 17ats.

    Gal zinote kokia socia dieta?:)

    Esu apkuni, po gimdymo labai nedaug nukrito svorio ir jau nebegaliu i save ziureti veidrodyje, ir jau paciai nepatogu, nusprendziau kazka daryti. Gal isvis nevalgyti, o gal nevalgyti nuo 6 vakaro, o gal nevalgyti ir sportuoti, bet galimybe sportuoti tik namie, nes mazas vaikas salia. Pasidalinkit, gal kas turit patirti.

    popkorneSportas ir dietosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Labai paprasta patarti,bet padaryti nelabai kas gali.
    Čia greičiau reikia psihologiškai nusiteikt,ir negalvok,kad čia per vieną dieną,čia mėnesiais dirbti su savimi reikia,kad vyras ,dar kas palaikytų morališkai.
    Šiap aš irgi dar vis per žiemą priaugu tuos vadinamus nerikalingus kg,bet dabar turiu knygą: Sveikai gyventi,Polis Bregas parašė, tai ten daug visko prirašytą,pvz. kartą per savaitę nevalgyti,tik vandienį gerti,tada organizme išsivalo likučiai ir išeina nuodai iš organizmo. Aš per 6 savaites jau 4 kart bandžiau kartą per savaitę nevalgyti, tai jau 3kg
    netekau, o jaučiuos energinga ir sveikai. Tik tuom dienom būk linksma,nes tai padeda. Sekmės.

    Deimax

  2. 3

    Mano patarimas irgi butu toks, kad nevalgyti po 18 val vakaro, labai apriboti saldumynus, limonadus ir visokius kramtalus. Geriau daugiau darzoviu valgyti, grudu kosiu ir t.t. Ir nepamirsti sportuoti, tik kad tas sportas namie labai jau letai rezultatus gamina.

    Agne

  3. 3

    Nenusimink,gal su laiku savaime nukris tie kilogramai...Man 8,5 men.praejo po gimdymo,bet irgi dar pilvukas liko ir siaip esu stambesne nei buvau iki nestumo,taciau viskas yra imanoma ir jeigu tvirtai pasirysi numesti svorio,tikrai pavyks :) Manau,kad mamuliuko labai geri patarimai,dar galima su vaikiuku lauke kuo daugiau vaikscioti visur,man tas labai padejo,riboti maisto porcijas,o ypac saldumynu..Jeigu atsiras galimybe,pamegink nueiti i aerobika,as pati lankiau iki nestumo,tai labai buvau patenkinta,ir figurai labai gerai,ir paciai nuotaika pakelia :) Svarbiausia,nenusimink ir atkakliai siek savo tikslo ;) Linkiu sekmes :)

    Kristute1011

  4. 3

    pirmiausia tai atsisakymas valgio po 6 val vakaro:)zinau kad po gimdymo ir as tokia dieta naudosiu:)nevalgysiu po 6 val vakaro,sportuosiu,taciau nzn ar namie:)namie labai jau manau tingesis kazka daryti:)o siaip reikia kuo daugiau judeti,galima manau ir namie labai daug tvarkytis,juk nuo judejimo dega kalorijos:)

    Doviliuke

  5. 2
  6. 2

    dietos nebuna socios mergyt= ))) arba bent jau bandyk nevalgyt po 6

    ervijota

  7. 2

    as pati nevalgau po 17-18val. ir dar laikausi delcios dietos.Jos galima laikytis tik viena kart i men.keturias dienas ,as taip numeciau per 3men. 6-8kg

    Aureluze

  8. 1

    Bananu dieta gan soti,bet vien tik bananais reikia maitintis

    ruta26

  9. 1
  10. 1

    dietos ir yra tam kad nesijaustum soti, čia tik judėjimas padės

    Dominyka26