• 11ats.

    darbo birza

    sveikos,man pasiule darba dirbti pagalbine darbininke o as parasiau korteleje kad noriu darbo pardevejos ar sales darbuotojos tai jei as atsisakysiu mane ismes is darbo birzos ar kaip?ir ar jie gali man siulit darba visiskai nieko bendra neturinti su mano norimu darbu?gal kam teko su tuo susidurt?

    ndgDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Jei tai pirmasis pasiulymas ir jau gavote nurodymus kur vykti,tai ir privalote vaziuoti tartis del to darbo.
    Arba is karto reikejo priestaraut, sakyt kad sis darbas jum netinka,ir prasyt kitu pasiulymu palauksit.Koks bus rezultatas ar isidarbinsite,ar atsisakysite to darbo,jau priklausys nuo jusu.

    Anonimas

  2. 1

    taip ryt eisiu pasiimt pazimos,negalvojau kad iskart vos tik atejus siulys darba ant kitos dienos.

    Anonimas

  3. 1

    paimkit biuleteni,nesiulys jokio darbo

    ruta26

  4. 1

    Tai kodel jus nenuejot pas gydytoja ir nepaemet pazymos,kad vaikas serga ir kad jus ji priziurit?

    Jolka123

  5. 1

    as turiu specialybe kirpejos bet nesu pagal spec dirbus kadangi vaikutis atsirado todel ir parasiau paprastus darbus kur tikrai manau nereikia baikt kazkokiu bakalauru kad galetum sales darbuotoja kad ir maksimoj dirbt.

    Anonimas

  6. 1

    Jeigu turėtumėte konkretų išsilavinimą tuomet jums darbą siūlytų tik pagal išsilavinimą arba tai ką užpildėte anketoje. Bet jeigu neturite jokios profesijos tai mažai atsižvelgia į tą anketą, kadangi esate nekvalifikuota darbininkė. Tokia tiesa. Ir dar patarčiau pasiklausti ką į kompiuterį įvedė konsultantė, nes ten galima parinkti pirmos kategorijos įsidarbinimą, antros, trečios ir t.t.. Sakykim jeigu neturite kvalifikacijos tai konsultantė į jūsų anketą kompiuteryje įveda tarkim 1 - pardavėja (pagal jūsų norus), 2 - pagalbinis darbininkas, 3 - nekvalifikuotas darbas ir pan pagal šituos raktažodžius ieško darbo visoje sistemoje. Tai kas būtų jeigu nekvalifikuotas darbuotojas be jokio išsilavinimo parašytų anketoje, kad nori dirbti logistikos vadybininku. Niekada tokio darbo neras ir sėdės darbo biržoje ir gaus pašalpą jeigu priklauso ir nesiūlys kitokio rango darbo. O darbo birža ir yra surasti darbą. Jeigu būtumėte su profesija, tada tikrai žinau, kad atsižvelgia į tai ir nevaro iš karto į valytojus ar pagalbinius. Nebent po ilgo stovėjimo ima siūlyti tokius darbus jeigu visiškai nebūna tokių pasiūlymų. O jūsų atveju siūlo pagal jūsų išsilavinimą. Nebent jeigu esate baigusi aukštąjį mokslą tada taip - iš karto neturėtų varyti į pagalbinius tik po ilgesnio stovėjimo gali siūlyti.
    O dėl sergančio vaiko tai siūlyčiau pasiteirauti konsultantės ar reikės atnešti spec pažymą iš ligoninės jeigu buvo paskirtas jums pokalbis konkečiu laiko, o jūsų vaikiukas tuo metu sirgo. Jei neatvyksite į darbo biržą dėl ligos savo ar vaiko tada irgi iš gydytojo spec formos pažymą reikia atnešti. Kitaip būsite išbraukta iš sąrašų.

    lydekaite

  7. 1

    Jus stovit DARBO birzoj,todel jie turi teise siuliti jums darba,o kam jus stovit,gaunat bedarbio pasalpa? Kiek vaikui metu?

    Jolka123

  8. 1

    Jei atsisakysite darbo, zinoma, kad is birzos ismes lauk.

    Robertele

  9. 1
  10. 0

    as suprantu kad turi siulyt tai tam ir ejau,pati bandau ieskot bet kad nieks nenori priimt kai pasakai kad vaikuti turiu 2metu.taip man paskaiciavo ta bedarbio pasalpa apie kuria as nieko nesuprantu ir isvis nezinojau kad galiu ja gaut,tai kai siand nuejau i ta pirma susitikima su specialiste man pasiule darba kuris visiskai neatitinka tai ka as parasiau anketoj ir as jai pasakiau kad negaliu ateit kadangi vaikas serga kai vaikas isgys tada gerai nematau jokiu bedu o ji man atreze tai maza vaika turi ko cia atejai.as nesuprantu tai kam jie duoda pildyt tas anketas jei jie visiskai nesiklauso ir neisiskaito ko zmogus nori?

    Anonimas