• 9ats.

    Gal kuri buvote susidurusi...mano dukrytei tuoj 2 m.sueis,ji pati pradejo daryti ant puoduko sysiu,o kaku bijo daryti,jai nereikia priminti pasisioti,pati kada nori atsiseda ir padaro,bet problema,kad ji daro nenusiimdama kelnyciu,sisioja per kelnes,visaip jai aiskinu,kad reikia jas nusiimti,kad nebutu slapios,nupirkau graziu trusikeliu,bet niekas nepadeda,sisioja per kelnes,nes kitaip sako jai skauda (nusiemus kelnes ir neseda tada) ka daryti?

    marinaaa1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    gal tiesiog dar per maza, kad suprastu, kaip reikia daryti. bet jei vis po truputi mokysit, manau, greit ismoks :)

    Yuki

  2. 1
  3. 1

    mums taip budavo, kai matydavau kai panele sedasi ant puoduko pati nuimu triusikelius nes kitaip budavo neimanoma :) bet su laiku susitvarke

    xeditukasx

  4. 1

    Man tokios problemos nebuvo,bet buvo kita baime(ne puoduko).Jau jusu mergina pakankamai didele,salia aiskinimu,debatu ir t.t.Galima pabandyt dar keist vietoj puoduko nupirkt dangti ant klozeto,pagaliau ir kita puoduka.Leles sodint ant puoduko pries tai numaut lelems kelnes.Na kantrybes ir sekmes!

    grirute

  5. 1

    Pritariu Lydekaitei ;-)
    Vaikai ypatingai mėgsta kopijuoti :-) Gyvas pavyzdys galima sakyti sėkmės garantas :-)

    niurka212

  6. 1

    Sveika, Marina,
    Mano sūnus per kelnytes sysiuko nedarė, bet kaku ilgai darydavo į kelnytes.. Jau apie 3 mėnesius drąsiai prašydavosi sysiuko ant puodo, bet kakutį vis tiek į kelnes padarydavo.. Tai kai tik nuėjo į lopšelį - kartą tik padarė į kelnyte ir viskas baigėsi, nes pamatė kaip vaikiukai sėdasi, kad niekas nedaro į kelnes ;)
    Siūlau kantriai aiškinti, nerėkti, rodyti kaip sysiuką reikia daryto. Pati nuveskite į tualetą ir rodykite, kaip mamytė daro (visą eigą, kad kelnes maunatės), gal draugę kokią mažą turite, kuri parodytų pavyzdį.. tik kantriai išlaukite, nerėkite, nerodykite didelio nepasitenkinimo... Nedėkite sauskelnių, kad pataupyti triusikėlius. Greitai ims perprasti kame reikalas ir nusimaus kelnytes. Va tik mano nuomone labai pasitarnautų pavyzdžiai..

    lydekaite

  7. 1

    turekite kantrybes, kalbėkitės su vaiku, ir vieną dieną susitarsite :)

    Pabuciuok

  8. 1

    Mums panašiai su sūneliu. Tik mes truputį jaunesni metai ir 8 mėn. Gydytojai sako, gal per anksti pasodinau ant puoduko, gal buvo per vėsus paviršius jo užpakaliukui, todėl dabar ir yra baimė sėst nuogučiam. Tiesiog po truputį, su kantrybe, žaidžiant prisiviliosim ir viskas susitvarkys su laiku :-)

    niurka212

  9. 0

    Ant tualeto paminkstinkma padeti,yra mintstų tokiu kur dedasi ant tualeto, tada nespaus kojyčių ir bus gerai🥰👌

    Anonimas