• 32ats.

    Ka manot apie tas mamas,kurios kelia savo vaiku nuotraukas i interneta?:)

    Pastebejau,kad daug mamu pradejo kelti savo kudikiu/vaiku nuotraukas i interneta,kur vaikai nuogi ar su bikiniais..

    laiminga1993LavinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    o nuogo nuotrauku niekur nekeliu ir net nefotkinu, yra gal vaiko kokios 4 nuotraukos per visa gyvenima kur nuogas uzpakaliukas, o seip pati nemegstu tokiu nuotrauku :) o ir uzaugus ne koks dziaugsmas ziuret i savo ar savo mazo vyro uzpakali ar i kita vieta :))) cia tik mamoms grazu tokios nuotraukos, o ateityje jos tampa gedingos :))

    Adri

  2. 3

    tokiu klausimu jau buvo pilna, visu pirma ;)

    Visu antra as keliu TD i uzdara grupe, kur mano rajono mamos, ten visos esam gyvai pazystamos ir visad pasirodo jei kazkas naujo atsirado :)

    Keliu i FB, bet mato ne visi, net is mano sarase esanciu draugu mato ne visi, kuriuos mazai pazystu arba seip enpatinka man tie zmones, nors pazystu nustatau kad nematytu ir viskas, juk yra tam sistema sukurt a:)

    O keliu del to, akd turiu labai grazu vaika, tegu jis ne tik mano akis dziugina, bet ir kitu :) Kodel gi ne?Pati visad draugu vaiku nuotraukas petrziuriu, smagu matyt kaip auga svetimi vaikai :)

    Adri

  3. 3

    aš esu pastebėjus irgi, kad kelia foto. Nemanau, kad taip blogai, bet jau kai kelia vos ne kiekvieną dieną kiekvieną vaiko žingsnį... sėdi ant puoduko, valgo, čia išgriuvęs, čiakrapšto nosį, čia sako mama, čia sumirksėjo kelis sykius... tai tokios nuotraukos jau net įgrįsta nes vis paskelbia, kad įkėlė lyg "laikų" prašytųsi eilinį sykį :) Manau užtenka pora akimirkų iš atostogų, gal akimirką iš gimtadienio, gal kadrą kokį su visa šeimynėle ir pakanka mano nuomone :) Kai turėjau facebook buvau įkėlus fotosesiją nėščiosios tai apie gal 7 nuotraukas, po vieną foto iš skirtingų akimirkų. Tarkim vaikas karuselėj, visa šeimynėlė, vaikas tiesiog lauke, nuotrauka viena iš gimtadienio, kelios mano ir viskas. Mano galva užtenka :) Bet jau kai ima kelti nesvietiškai daug tai jau net neskoningai atrodo, nebeįdomu žiūrėti nes tas pats per tą patį....na dar jeigu nuotraukos geros kokybės, gražios tai tebūnie, bet jeigu tas pats veiksmas per kelis kadrus ir čiut iš kito kampo... arba jei kelia nuotraukas tarkim "užvakar buvom lauke" kokie 10 kadrų, tada seka "vakar buvom lauke" seka 5 kadrai, tada seka "šiandien buvom lauke" ir vėl keli kadrai..ir visur pasiskelbia, kad įkėlė ir laukia kada "palaikins" :) O šiaip kiekvienos asmeninis reikalas... lai kelia kad ir visas nuotraukas man neskauda :D Aš asmeniškai kelias buvau įkėlus "susipažinimui" ir užtenka..

    lydekaite

  4. 2

    tikrai nekeliau ir nekelsiu savo pupos foto. kam cia reikia? cia tas pats, kas kiekvienam apsisnarglejusiam seniui sutiktam gatvej rodyt vaika. toks vaizdas, kad tevai mazai demesio turi ir nori jo kuo daugiau , ypac apie fb, sedi prie kompo, ikele kudikio foto ir laukia ar kazkas parase, wow koks grazus, kaip miela, sveikinam, ar kazkas palaikino, ir visiem visiskai dzin, ar is tu 100komentaru, bent 10 yra nuosirdus. o jus matot,, ir didziuojates savo vaiku. didziuokites patys, ir dziaukites savo vaiku ir jo groziu patys. as nesuprantu tokiu zmoniu, ir skaitau, kad cia tikrai konkrieciai demesio trukumas, tai jeigu jau demesio truksta, tai dar zmones, vaika per anksti pasigimdet! issakiau nuomone,o dabar kaip kiekvienam lietuviui budinga: pulkit mane uz toki komentara :D ir spauskit like, nes labai snd mazai gavau ju :D

    shirsyte

  5. 2

    neturiu nei ones, nei fb. bet manau kelciau jei tureciau na gal ne nuogus ar su bikiniu, bet paprastas nes turiu daug giminiu is toli ir kuriuos labai retai matau, tai gal tik del to kad butu galimybe jiems pamatyti mano vaikeli per atstuma, seip cia nieko blogo nematau. na bet zinoma viskas turi buti proto ribuose.

    simute

  6. 2

    Nieko blogo nematau.Cia ju reikalas.

    liena

  7. 2

    nieko tokio :) tai nera jokia beeda manau :)))

    Tetushis

  8. 2

    Mano nuomone, kas nori, tas ir kazkur kelia tas foto. Bet nederetu nuogu vaiku foto kelti.

    Imbiere

  9. 2
  10. 2

    nieko blogo tame nematau, jei kokiame mamu forume, kaip sis, o jei pvz. facebook'e, tai turetu matyti tik esantys drauguose, o ne bet kas. bet esu pries bet kokias viesas nuotraukas, jei jose vaikas (kad ir naujagimis) yra visiskai nuogas, nes visokiu iskrypeliu yra... :/

    Yuki