• 23ats.

    Mano brolis yra narkomanas. Ne kartą pavogė iš namų visokių daiktų, pinigų, su tėvais elgiasi bjauriai, nevengia iškeikti, apšaukti, bet jie jo neišmeta lauk, o toliau išlaiko. KODĖL? Aš jo nekenčiu ir momentaliai elgetaut išvyčiau, jei tai būtų mano butas.

    Eve89ŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    tikriausiai per daug myli... vistik ju vaikas :/

    Yuki

  2. 2

    na matyt tevai jauciasi kalti , kad neisauklejo tinkamai, todel ir toliau pataukauja noredami ispirkti kalte, meile turi buti protinga, nesuprantu tokios meiles, kada pateisinamos net vagystes, buna keista kada mamos gina apsivogusius vaikus neva jis nekaltas...Reikia myleti protingai ir nebus problemu.

    vinipukas

  3. 2

    Vaikas yra vaikas kad ir koks bebūtų. Taip pat galbūt kaltina save, kad kažkur padarė klaidą.. tavo broliui reikia pagalbos, vienas jis nebeišsikapstys ir jeigu jo sesuo, tėvai - artimiausi žmonės nusisuksite tai jis bus visiškai prapuolęs. Nepalikite nelaimėje artimo. Taip, sunku, bet visada yra išeitis. Vienas dalykas priverstinis gydymas (naujojoj Vilnioje yra išskirtas korpusas alkoholikų ir narkomanų gydymui, organizmo valymui, jie neišleidžiami, gydomi psichologiškai ir medikamentais). Aišku jei pats nenorės bus ypatingai sunku, bet tikrai žinau, kad po priverstinio narkomanų gydymų ne visi tuoj pat puola ant narkotikų. Visą gyvenimą yra rizika, kad ir vėl užsikabins. Nenusisukite nuo artimo kai jam ypatingai jūsų reikia. Tai kažkas panašaus jei mamytė pagimdytų genetiškai silpną nesveiką leliuką, o mamytė tiesiog jį padėtų kur kas nors ras t.y paliktų likimo valioje. Tai pasmerkimas... jūsų broliui reikia ypatingos pagalbos, nes pats nebesusitvarkys su savimi.

    lydekaite

  4. 2

    Paprasciausiai jusu mamai jo gaila juk tai jos vaikas koks jis bebutu.

    liena

  5. 2

    na gal del to, kad tevams vaikas visada liks vaiku...Daznai taip buna, kad tevai pakencia viska ka daro ju atzalos, o ypac vyresni...Juk daznai buna, kad vaikai net ir smurtauja pries tevus, bet visvien kartu gyvena

    Mistikute

  6. 1
  7. 1

    pritariu mamytems, kad neapykanta, atstumimas nebus gera iseitis, turit kazkaip graziuoju su juo, padet, apsisarvuoti kantrybe.

    Anonimas

  8. 1

    Baisu, tevu kantrybe begaline, ir meile, teko susidurti su panasiomis situacijomis, tai man toks ispudis, kad tie tevai vaika netikusi myli labiau negu savo kitus normalius vaikus, galvoju as nenuolaidziauciau, statyciau i vieta toki vaika, bet kas zino kaip butu jeigu butu...jums patarciau labiau savim rupintis, savo gyvenimu...

    Anonimas

  9. 1

    tevai ji myli, kaip ir mes savo vaikus, gal tu pakalbek su juo atvirai, svelniai kad vaziuotu gyditis, nes kuo toliau tuo blogiau bus jums visiems...

    Esta

  10. 1

    todel kad yra vaikas kad ir koks jis bebutu blogas,narkomanas ar kalinys,vaikas lieka vaiku,paziureciau kaip jus ismestumet savo vaika jei jums taip gyvenime nutiktu (neduok dieve)

    mamulyte