• 9ats.

    jei vaikas isiverkia.

    mano mergaite truputi irzli. viena karta taip isiverke, kad net pamelynavo ir atrode kad oro jai truksta. tai sudaviau nesmarkiai per uzpakaliuka ir ji atsigavo. ar kam nors taip buve?labai isigandau.

    loretukas666VaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    mums tokio amziaus buvo verkimai tik del pilvuko, tai nesijaudindavom, vaiksciojom po namus ir nurimdavom, kompresiukus darem, sildem. bet aisku, jus zinot kas jusu vaikui, kad tikrai ne pilvukas, jeigu pasikartotu antra karta tai tikrai pasirodyciau gyd.

    shirsyte

  2. 1

    gal geriau neduoti taip verkti, bandyti kaip nors nuramynti, jei jau iki pamelynavimo tai as ir pati issigasciau, butu baisu, tad as neduociau tiek verkti, bandyciau visaip nuraminti, nors ir tektu pastoviai vaika ant ranku nesioti.

    Esta

  3. 1

    zinau seses vaikas toks ilgai tokia bus uzsiverks teks gaivint.

    Anonimas

  4. 1

    Jei kartosis tai paprašykit siuntimo pas neorologą

    Ganešas

  5. 1

    na kolkas tik vienas kartas toks buvo. tikuosi nepasikartos, nes labai baisu buvo.na mano mama sake kad ir man taip kudikysteje buvo, tai gal paveldima.

    loretukas666

  6. 1

    Mano broliui šitaip pasireikšdavo lengvi epilepsijos priepoliai, tik jis taip įsiverkęs pamėldavo ir nespėdavo įkvėpti, apalpdavo.. tada mama su vandenuku užpakaliuką kišdavo ir tuoj pat atsigaudavo vaikas..
    Nemanykit, kad paišau kažkokią ligą.. jei vienas kartais tai čia nieko tokio gi, bet jei pastoviai kreipkitės pas neurologę būtinai.

    lydekaite

  7. 1
  8. 1
  9. 0

    tai kad istisai vaika raminom su teveliu,nesiojom ant ranku,bet vistiek nenurimo.

    loretukas666