• 14ats.

    Mamytės, kaip saugojate savo vaikiukus nuo šiuo metu siaučiančios gripo epidemijos?

    Galbūt stengiatės nevesti į darželį ar vitaminų duodate? Kaip su laukučiu darote? Aš manau, kad būtina išvesti bent trumpam, jei visai nelyja, nepūsto ar pan. Na, žodžiu, pasidalinkite patirtim :)

    oliana2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Tai aisku kad saugau duodu magni vitaminu

    liena

  2. 2

    nesaugau,susirgom bronchitu,nes lanko darzeli,o ten kaip zinia ligu saltinis

    ruta26

  3. 2

    Vot vaikams didesniems duodu kiviu ir vitaminu su magniu na aisku jie buvo pasiskiepyje

    liena

  4. 1

    C vitaminas padidinta dozė nei įprastai, nevedu į parduotuves kartu, neina į lopšelį kol siaučia gripas, jei nori ateiti svečių klausiam ar sveiki, į svečius einant irgi klausiam ar neturi kokių akivaizdžių bacilų :) Ir kaip visada plaunu rankas muilu prieš valgį, po lauko... jeigu aptys segam tai raspiratorių prisipirkę turim ir nešiojam po namus, į polikliniką ėjau paskutinį sykį irgi su kauke, kad neparsineščiau papildomą virusą. Na, mityba nepakitusi.. Neužsidarėm namuose, einam į kiemą, tik štai nesirodom kur daugiau žmonių yra.

    lydekaite

  5. 1

    neinam su vaiku i parduotuves, per daug nesisveciuojam ir jei kazkur einam vaikui prie rubeliu kabinu cesnako skiltele. grizus is lauko ir parduotuves visada kruoopsciai plaunu rankas ir nuplaunu vaikui dazniau su muilu rankas. mityba nepakito kaip ir, vitaminukazkokiu per daug duoti negaliu nes mazei dar tik 1,2 m.

    arcita

  6. 1

    Vitaminai ir neinam niekur kur yra žmonių daug, bei svečių vengiam

    Ganešas

  7. 1
  8. 1

    Stengiuosi, kad gautų pilnavertį maistą, miego režimas išliktų, eitų kiekvieną dieną į lauką ir grūdintųsi. O daugiau niekaip nesaugau, dar į basieną nueinam, irgi grūdinasi.

    Lauryytte

  9. 1

    as tik zuvu taukus duodu, kaip ir iki siol .o daugiau niekaip ne.daugau, einame visur kur anksciau ejome, ir i lauka ir i svecius ir i pardotuves

    Adri

  10. 1

    nuo visko nesuskiepysi! gyvenam iprastai, einam i lauka, ta pati valgome. Tik nevezu vaiko i akropoli, nevedu i maisto parduotuves, ten kur zmones renkasi.

    kvapni_feja