• 10ats.

    ibuprom arba apap?

    sveikos gal kuri esat susidurus su skausmu nestumo metu desniajam sone apacioi atrodo kaip guliu neskauda bet jai noriu atsikelt ar ait kazkur skauda labai...siuo metu nera galime nuait pas daktaru nes aisiu tik kita penktadieni gal zinot ar galima isgert viena iburomo ar apap tablete?? man dabar yra 19 sav sekmadieni bus 20

    nebusiutauleleKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    tai reikejo iskart sakyt, kad ne LT esi,

    Mamaaa1987

  2. 2

    p.s. jei negalit paskambyt savo gydyt.tai pasiskambykit i greitaja pagalba,jie geriau konsultuos jus , del vaistu gerimo ir skausmo .

    nežiniukė

  3. 2

    Juk ne Afrikos dykumoj gyveni, esi atsakinga už vaikiuką taigi nueik toje Norvegijoje privačiai ir išsiaiškink ar nėra pavojaus mažiukui?? Juk tai tavo vaikiukas, daryk kažką, o vaistais nuslopinus tik skausmą nepagelbėsi mažiukui, o kaip tik gali pakenkti. Tie vaistai priežasties kodėl tau skauda neišnaikins. NEI APAP NEI IBUPROM nepatariama gerti nėščiosioms.

    lydekaite

  4. 2

    ibuprom ir apap ,draudziama gerti niesciosioms,pasiskambyk gydytojui gal jis gales anksciau tave priimti.

    nežiniukė

  5. 2

    tai manau tokiu atveju kai skauda turi eiti pas daktare, nesvarbu kad paskirta kita sav, rizikuoji savo ir leliuko sveikata? nebejuokauk. jokiu vaistu be daktares leidimo negali gert, ypac tokiu.. mano nuomone ;)

    Mamaaa1987

  6. 1

    Nei ji skambins nei ką. Dabar ji nelegaliai yra Norvegijoje, kalbos nemoka dėl to nesikreipia niekur.... Bet noriu pasakyti, kad ligoninėje turėtų surasti vertėją, reikalauk ir gausi, gal turi europinę sveikatos kortelę tai gydymas būtų toks kaip Norvegijos piliečiams.. O jeigu neturi tos kortelės tai tiesiog gal turi kokią draugę/draugę ten kuri moka angliškai ar norvegiškai ir lai paskambina į greitąją pakalbą, papasakoja tavo situaciją smulkiai, gal ką patars... Bet šiaip tai čia jau manu reiktų daktarų apžiūros jei tau labai labai skauda vaikštant.. Bet praleisti pro pirštus skausmus, kur tu gali vos tverti negalima, gal vaikiukui yra kažkas negerai? Gal kitos problemos sunkios? Nelauk kitos savaitės... Norvegijoj irgi žmonės, pagelbės tau, tikrai..

    lydekaite

  7. 1

    jai butumet mano situacijoi kitaip sakitumet nei kalbos nemoku nei ka ka as tam daktarui cia norvegijoi pasakisiu tik tilesiu o rit i lietuva gristu tik nakti aisku perivenu labai del vaikelio bet ka darit kad tokia situacija kiti sako kad tai normalu nes gimda auga raisciai tempes bandau save ir taip nusiramint kad del to man,mano puseserei 5 dienas skaudejo inksta nes vaikas buvo uspaudes gal ir man kazka uspaude o gal tikrai gimda auga ar raisciai tempes

    nebusiutaulele

  8. 1
  9. 1
  10. 0

    Greiciausiai skauda raisciai.As nieko negerdavau nuo tokio skausmo.Budavo per abu nestumus.

    liutukas