• 7ats.

    Baigiau sirgti mėnesinėmis vasario 5d. (taip pat sirgau ir gripu tuo metu) vakar pastebėjau, išskyras kaip sokoladas. o kaip nusisisioju nusivalau buna ryškus kraujas bet nedaug. dėl ko taip? gal kas zinot, ar buvo kam taip. man prieš kelis mėnesius šeip kazkas panasaus buvo. bet tik viena diena. baigiau sirgti mėnesinem ir po savaites pasirode kraujas, tai sakė kad 11ciklo diena. o dabar man jau antra diena taip..

    saulyteeeMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    na man baigiant sirgt tamsios ishskyros buna, as nesuku galvos del to.. tiesiog tamsesnis kraujas besibaigiantis ir viskas, bent jau as taip manau :)) o jeigu kazkas neramina jus tai tam gydytojai yra :)

    shirsyte

  2. 1

    Aš sausio mėnesį sirgau tuo vadinamu tirku gripu, gėriau antibiotikus, labai sunkiai prasirgau, ypatingai karščiavau ir kaip tau visiškai ne laiku mėnesinės atėjo. Apie 15 ciklo dieną ėmė teplioti, galvojau gal nėščia, bet įsisirgau ir prasirgau mėnesinėmis labai skaudžiai, gausiai. Sakė čia gripo padarinys, organizmas gavo didelį šoką per tą ligą tai tokios mažos komplikacijos gavosi... bet dėl visa ko lai pažiūri ginekologė, nes priežasčių gtau ali būti N...

    lydekaite

  3. 1

    gali buni nuo vaistu, jei kokius stipresnius vartojote. galejo ne viskas iseiti ir susilaikyti

    samsung1992

  4. 1

    Gali reiksti kazkoki ginekologini susirgima.

    Imbiere

  5. 1

    Mano mama buvo su tuo susidurusi, bet tu netemk apsilankiau pas gine , nes tuna tokiu atveju kai kaip teplioja savaiciu savaitem, gimda buna pilna koses ir savaime neissivalo. Buna pilva kad daro isvalymus, tokiu atveju padeda kontraceptikai bet tu be gydytoju nesigydyk.

    wiktoriuke

  6. 1

    kazkur buvau skaiciusi kad taip buna kai per menesines kraujas ne visas isbeka, kazkas tokio..

    saulyteee

  7. 1

    manau reiktu pasikonsultuot su ginekologe!:)

    Star_blue