Atsakymai

  1. 2

    man isvis po gimdyvine depresija buvo...

    Esta

  2. 2

    apimdavo,as daznai verkdavau labai pati nesuprasdama kodel,bet su laiku viskas praeina,bet reik ziuret kad neprasidetu gili depresija tada jau reikia nesidroveti ir ieskoti pagalbos :) tai yra normalu,ne vienai moteriai taip nutinka po gimdymo,juk pagaliau ant ranku paemete savo kuna ir krauja tai ir liudesys gal pilvuko trukumas dziaugsmas kad tapot mama,na visko daug susideda daug emociju o kur dar hormonai.. :) nenusiminkit viskas gerai ;)

    rasa1990

  3. 1

    euforija, koks dar gali but liudesys kaip toki maza , 9 men laukta zmoguti supuoji ant ranku

    Mazute

  4. 1

    apimdavo visokios emocijos, ir verkti , ir juokti is dziaugsmo norejosi, gaila , kad nebuvo kada issimiegoti, nuovargis labai kankino.

    vinipukas

  5. 1

    nebuvo man tikrai... buvau labai laiminga.. na tik gal labiau erzindavo nekviesti sveciai. va tas tai nervuodavo nerealiai, kai anyta atitempdavo visa savo shutve pasididziuot anuke. su kitais vaikais to tikrai nebus. o siaip nieko nebuvo :) buvau laiminga, o ko cia deprsuot? :D reikia dziaugtis :)

    shirsyte

  6. 1

    man ivairiai buvo,tixsliau pasakius depresija po gimdymo..

    Mamaaa1987

  7. 1

    nuotaiku kaita normalu...buvo ir man toks liudesys, gal kitaip pasakius grauzatis, kad pati negalejau nei vieno vaiko pagimdyti be CP pagalbos :(

    Lulu

  8. 1

    liūdesys nebuvo apėmęs, tik euforija ir nuovargis

    iinnggaa

  9. 1

    po gimdymo vyksta didžiuliai hormonų svyravimai, tai normalu, kad esate itin jautri, nuotaikų kaitos staigios ir dažnai verkiate. Ko gero visoms daugiau ar mažiau buvo pasireikškę. Susitvarkys hormonai ir imsitės tvirčiau laikytis, tik būna kad ilgai nesusitvarko hormonų pusiausvyra arba susitvarko, bet aplanko ta pogimdyvinė depresija.. jeigu ilgai užsitęsia tokia būsena ir tai jus vargina reiktų pasikonsultuoti su daktare.
    Ir dideliausi sveikinimai :)

    lydekaite

  10. 1

    apimdavo dar ir kaip:-(vergdavau is niekur nieko,del smulkmenu,bet dziaugiuosi,kad mane labai vyras palaike irp adejo,tai lengviau buvo tada

    ABMamyte