• 23ats.

Atsakymai

  1. 2

    taip nepalaikau su teta ir mociute del yskaundinimo:-(

    ielvai

  2. 2

    Taip. Laaabai gaila, bet taip... Nebendrauju su biologiniu tevu... Atsirado jis mano gyvenime kai man buvo 18m., paskui vel nebenorejo pazint ir net gimus anuke nesuminkstino sirdies ;( Cia pats sunkiausias nebendravimas.....

    AgnesDarija

  3. 2

    turiu ir as,visos gimines is biologinio tevo puses

    ruta26

  4. 2

    Nebendrauju su tevu ir visa jo gimine, tevas pats musu atsisake, o gimine nerode inciatyvos irgi bendraut, tiesiog ten zmones ne uz seima, neturi vertybiu, labai negeri zmones. Net neisivaizduoju kur visi randasi dabar.

    Anonimas

  5. 2
  6. 2

    Nebendrauju su savo krikštatėviu. Tai mano tėčio brolis. Mano tėvai išsiskyrė, aš likau su mama gyventi, mama "nubraukė" tėvo giminę ir nebendravo, o aš būdama paauglė po skyrybų pykau ant tėčio ir nebendravau gal metus. Nerodžiau iniciatyvos aš, nerodė iniciatyvos ir krikštatėvis.. tai taip ir liko... per 7 metus mačiau kartą, mes nei susipykę nei ką, bet vat nesikerta keliai ir tiek :)

    lydekaite

  7. 2

    Taip ,turiu tokiu artimu giminiu,pradedant tevais..Ir nemazai,po ju, nes jie taip pat is nemazu seimu.Nes niekam ir nebuvau reikalinga.Nieks manes ir nepasigedo vos gimusios.Valstybe uzaugino.
    Ir labai geru zmogumi,bei ypatigai atsakinga uz savo seima,kuria turiu su mylimu zmogumi.

    Anonimas

  8. 2

    taip turiu ir nebebendrauju,o nebendrauju todel,kad ziauriai vyras su jais susipykes,o ir as juos pazinau is blogosios puses

    ABMamyte

  9. 1

    bendrauju su visom artimom giminem. tik pvz. nebendrauju su mociutes sesem, ir pan. tolimesnem giminem...

    Yuki

  10. 1

    turiu, bet nebendravimo priezastys yra atstumas ir kitoks poziuris y gyvenima.

    Lulu