Atsakymai

  1. 3

    vedu savąjį į lopšelį. Patenkinta labai, pirmas mėnuo buvo sunkiausias, nes nenorėjo eiti, bet štai greit metai bus kaip lanko tai su mielu noru keliasi, nori, klausinėja kada eis kada kada :)
    ligos.... tai pati didžiausia problema. Iki kol nelankė darželio ant pirštų suskaičiuočiau kiek sloga sirgo, o nuo to lopšelio tai nenormaliai serga.. tiesą pasakius pirmą pusmetį nuo pavasario buvo savaitė - dvi savaitės darželyje ir savaitė - dvi savaitės namie, nes serga. Po pusmečio atėjo žiema tai iš viso... 3 dienos ir sloga, 5 dienos ir gerklė :D Tai taip ir žaidžiam... ilgiausiai buvo pavykę eiti į darželį be pertraukų 1,5 mėnesio, daugiau neištempiam nesirgę... ir išgrūdintas gerai, lauke po sykius sėdi, vasara aplamai gyveno kieme, valgo viską be problemų, bet na nežinau... grupėj gal problema, nes kol rengiu išgirstu tai su kosti, tai auklytė sako ateik nuvalysiu nosį ir pan.. per susirinkimą tarėmės su tėveliais draugiškai spręsti tą problemą, nes kiti vaikučiai greitai užsikrečia kai ateina su akivaizdžiais sirgimo simptomais, bet vis tiek būna atveda ir atkrenta keli vaikai po poros dienų :( Apart ligų tai labai patinka lopšelis tiek man, tiek jam ;)

    lydekaite

  2. 3

    Lanko darzeli nuo rugpjucio pabaigos,toks ir lankymas,per visa ta laika ejom gal kokias 8 savaites,serga ir serga.o darzeliu esu is dalies patenkinta,viena aukletoja nevykusi

    ruta26

  3. 2

    Lanko darželį 3m.Skasi labai gerai,serga retai.Darželiu patenkinta.

    emiliukas

  4. 2

    na siuo metu nelankome,bet seip einame,maniskis tai tik kokia savaite paeinair jau serga as tai savuoju nelabai

    godute

  5. 2

    lankom nuo rugsejo ,vaikui labia patinka,nors ir sunkiai pripratom.manau tikrai reikalingas,nes daug ko ismoksta,turi daugiau veiklos.na sergamumas gal truputi didesnis,nei bunant namie

    nesvarbu

  6. 1

    Jei ne ligos buciau labai patenkinta.Bet yra,kaip yra.

    grirute

  7. 1

    lanko jau trecius metus,taip esu patenkinta,vaikas patobulejo visame kame,viena aukletoja isvis superine,kita irgi nebloga,nors galetu buti atidesne kartais.pirmais metais darzely sirgo rotavirusu,ir dar buvo sloga su kosuliu,o siaip tikrai nera kad padidejo sergamumas,vidutiniskai buna keli kartai ziema,kai pabuna po savaite namie,kol praeina slogos,ir paskui vel neserga iki kitos ziemos:)

    sandritute

  8. 1

    Mes seis metais einam i lopseli.greit priprato labai patinka ir vaikai ir aukletoja jam,na o man tai,kad vaikas ryskiai kalbet pradejo labai savarankiskas.Sergamumu dideliu nekaltinsiu darzeli,nes tik dabar ziema pradejom sirgti truputi.Na dar teko del rankos traumos 2 savaites neiti.

    lolitaaa

  9. 1

    lanko, bet darzely labiau serga, nei namie. Darzeliu dziaugiames, nes vaikui jis reikalingas

    juratele

  10. 1

    pas visus ta pati problema-ligos :( mums irgi patinka eit i darzeli, bet kad sergam ir sergam nepabunam nei pora savaiciu tam darzeli ,per visa ziema tai isvis sedim namie nes ten nueina tai suserga o daktare tik paskui antibijotikus raso tai jau taip nusibodo tie vaistai, pagalvojom kad geriau tegul pasedi namie :)

    gintare4240