• 13ats.

    Itin daznai sergantis vaikas persalimo ligom ir ilgai susirges nepasveiksta,ka darot kai vaistai nelabai padeda,kokiais gydote kosuly ir sloga,tik nuejas i darzely visas ligas susirenka 3 dienos darzely ir menesis namie,ar yra kam panasiu bedu,kokius vaistus susirge geret kaip imuniteta stiprinat kas geriausiai jums padeda???vaikui 3 metukai..

    almitaVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Oi kaip pazystama :( Jau 2 men., sedim namie ir ligu nera, bet geriam imunotrofina ir paskiepinom pneumo23, kita savaite vel bandysime eiti i darzeli ir bus matyt.

    AgnesDarija

  2. 1

    musu seimos klinikoi irgi 270 lt. o kur jus skiepinotes Kaune,tik po 100 lt???????????

    almita

  3. 1

    Anonime- si vakcina vadinasi Pneumo23 ir kaina 110 su centais plius paskiepinimas 3lt.

    AgnesDarija

  4. 1

    nevedu i darzeli, tai neserga. Gal dar del to neserga, kad iki 3m nesu davusi jokiu antibijotiku ir kitu vaistu. Imunitetui gal padeda gera nuotaika, saugumo jausmas ir streso nebuvimas, maista valgo prasta. Tik zuvies taukus duodu kasdien.

    vinipukas

  5. 1

    Panagrinėkite atmosferą namie, ar geri santykiai šeimoje (vaikas puikiai jaučia, jei tėvai nesutaria), galbūt jam trūksta dėmesio ir sirgdamas jo daugiau gauna. Aišku, gali būti ir paprastesnės priežastys - netaisyklinga mityba, mažai vitaminų, daug gavęs antibiotikų, nežindytas, negrūdintas....Reikia ligos pradžioje pasiryžti kantriam ir dideliam darbui gydyti vaiką įtrynimais, kompresais, inhaliacijomis, arbatomis. Paprastai antibiotikų ir nebeprireikia. Pradėjus juos duoti, organizmas pats nebemoka susitvarkyti ir tenka juos duoti dažniau.

    marcipana

  6. 1

    Pries menesi, svarbiausia, kad vaikas sveikas butu. Apie ta skiepa labai daug geru atsiliepimu :) Pasikalbekit su vaiko gydytoja :) Sekmes jums :)

    AgnesDarija

  7. 1

    o kada skiepinotes nuo pneumo23?

    almita

  8. 1

    tai gal jus ta vaika netinkamai gydote ar gydytoja netinkamus vaistus skiria,bet menesi laiko sveikti cia jau yra per daug,jeigu vaikas susierga rimtai israso antibiotiku isgeri kursa ir vel sveikas...mano merginai greitai penki metai ir ji irgi prie tu ligoniuku,bet jau esu pasimokiusiu kad zaistis su hemoopatiniais vaistais nelabai apsimoka,nes gydai gydai naudos mazai o ant galu galo vistiek gauni antibiotiku,tad kam dar labiau alinti ta organizma....galit prasyti kad gyd.darytu tyrima pvz.imtu paseli ar tepineli is gerkles jeigu skauda ar is nosies ziureti kas per bakterija ten gyvena ir daryti tyrima kokiems vaistams ji jautri,tada jau 100 proc.busit tikri kad geriate tuos vaistus

    iirina

  9. 1

    Oj čia daktarės reikia klausti kokių vaistų reikia kosuliui, slogai gydyti, nes tų kosulių įvairių būna - vienur šlapias, kitus sausas, vieniems drasko krūtinę kiti neatsikosėja niekaip nu oto ir priklauso kuriuos vaistus gerti, kad vaikui pagerėtų. Jeigu duodate netinkamus vaistus tai vaikas ir sunkiai sveiksta, nes galbūt prie jų dar kažkas turėtų eiti (tarkim atsikosėjimą lengvinantys vaistai + atpalaiduojantys bronchus, nes sausas kosulys) O jeigu apskritai net daktarės išrašytiems vaistams liga nepasiduoda tai imunitetas smarkiai kritęs.. + darželyje ko gero kiekvienam vaikui daugiau mažiau tos ligos suintensyvėja. Patarčiau visų pirma daug skirti laiko grūdinant vaiką, mitybą reguliuokit, kad gautų vitaminų ir kitų mikroelementų paros dozę.. cheminius vitaminus organizmas sunkiau įsisavina, lengivau organizmas įsisavina gaunant su maistu, tad jei vaikas valgus bandykit visų pirma su maistu vitaminus duoti. (į dieną 3 skirtingi vaisiai, 2-3 skirtingos daržovės bent, grūdiniai produktai ir pan) Linkiu sėkmės!

    lydekaite

  10. 1