Atsakymai

  1. 4

    Oj mylėti tikrai galima, tik daug sunkiau. Būtina stengtis abiems būnant toli vienas nuo kito kitai patšalimas garantuotas. Maniškis tuoj bus pusantrų metų kaip gyvenam atskirai, buvo grįžęs 3 kartus, nuvažiavus pati kartą buvau.. Kartu prabuvom per pusantrų metu gal 4 - 4,5 mėn iš viso, bet žinom, kad būsim kartu, pasitikim vienas kitu, labai daug bendraujam skype, laiškais. Aišku visko būna kaip ir realiai pasipykstam, kažkuris nuotaikos gal neturi, gal dar kas, bet tikrai dedant pastangų galima mylėti. Jeigu tai tęstųsi tikrai ilgai kelerius metus ir labai mažai pasimatymų tai na nori nenori atitolsta žmonės, o jeigu dar nežino kada kartu gyvens tai nėra ko laukti... Mūsų atveju žinom kada, žinom kaip tai tikrai lengviau. Tikrai santykiai kažkiek pasikeitė, bet labai daug ir pliusų atsirado t.y suprantam kaip vienas kitą branginame, kaip pasiilgstame, kaip laukiame, pasitikėjimas daug didesnis nei buvo, rūpinimasis vienas kitu net būnant už kelių tūkstančių km.. Minusas aišku, kad santykiai pasikeičia, žmogus žmogui nelygu, santykiai ir jausmai kiekvieno skiriasi. Bet nebūtinai iširs santuoka jeigu atstumas skiria kažkiek laiko :)

    lydekaite

  2. 2

    taip galima. mes metus gyvenom atskirai 300 km mus skyre ir mylejom nepalikom vienas kito o dabar gyvename kartu.

    ielvai

  3. 2

    jei labai myli, viskas įmanoma :)

    axsta

  4. 2

    galima :) nesvarbu kur tas zmogutis butu, jei jis jums svarbus jus ji mylesite net ir uz devyniu juru ir devyniu mariu :) viskas priklauso nuo jusu minciu ir nusiteikimo, kuo labiau galvojate, tuo labiau tikite tuom :) aisku dar svarbu ir tai kiek laiko tas atstumas truktu ... manau galima islaukti zmogaus, juk jie ne tik isvaziuoja, bet ir grista :)

    SantaSantute

  5. 1

    Jei tas atstumas,proto ribose,taip be abejo zmogus del to nenuvertes,ar meile neisbles.Bet jei tarkim to atstumo priezastis,reikia pagyvent atskirai,kad suvokt savo jausmus,nes atsirado ,kuriai nors pusei noras pabuti su savimi.., tai vienareiksmiskai,man reikstu santykiu pabaiga,ir deciau taska, o nezaisciau ,kas pasikeis ar ne.

    Anonimas

  6. 1

    Kai labai myli vienas kita, visa kita lieka tik skaiciai :)

    Robertele

  7. 1

    Na galbut, iurint koks tas atstumas kiek laiko pasimatai ir pan.

    ErikaP

  8. 1

    Jei nori myleti, tai myleti per atstuma tikrai galima.

    Imbiere

  9. 1

    jei jau pora susituokusi ir nutinka taip, kad reikia "myleti" per atstuma, tada taip daugeliu atveju taip myleti galima.. (neisskiriant susituokusiu seimu ir seimu kurios nesusituoke, bet turi vaikucius)
    Bet jei tai tik draugyste, tai nieko doro is to atstumo

    Anonimas

  10. 1

    žiūrint ,koks tas atstumas ? bet manau su laiku šeimos išyra ,dėl atstumo .

    nežiniukė