• 12ats.

    mamytės, toks kurios leidžiate vaikus į darželius, ar susiduriate su patyčiomis?...

    pažįstamų vaikas nebenori eiti į daržely, nes vaikai su juo nebendrauja ir juokiasi, kad jis švepluoja, bent taip pasakė tėvams...

    axsta4-6 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Vinipuka,nesutisiu su tavo pasakymu,kad vaikas nori i darzeli del to,kad namie nera ramybes.Mano vaikas pasiilgsta vaiku.

    grirute

  2. 2

    Reiktų klausti auklėtojų kaip yra iš tikrųjų. Vaikai kartais labai prisifantazuoja, gal ir pasakė kartą ar pora, užsigavo vaikas ir dabar stresuoja dėl to...
    Mano draugės mergytei 4 su trupučiu tai ji vis prisifantazuoja, kad darželyje ji valgyt daro arba jai valgyt neduoda kokie ji vargšė, nenori eiti, nes ją pastoviai muša... Bet mes žinom, kad mergaitė tikraituri lakią fantaziją.. pvz lauke ji vis šneka, kad greit atjos jos brolis karys su kardu arba buvo pasakius, kad jos mama ir tėtis labai ją muša visada, bet net neimam į galvą, nes tai tikrai šeima, kuri taip elgtis negalėtų, pažįstu puikiai nė karto nėra sudavę ;)) Ateina tas amžius, kad vaikai išhiperbolizuoja, prisimąsto kažko.. gal sakau ir šį kartą kažkas kažką pasakė ir užsikabino... tad reiktų su auklėtojom šnekėtis kame bėda, jos geriau viską mato ir nemanau, kad norės nuslėpti jei tikrai yra bėda grupėje.

    lydekaite

  3. 2

    kad svepluoja tai viskas pasitaisys tam yra logopedai , aisku vaiku sunku kai i ji nekreipia demesio kiti ir nenori su juo zaisti bet manau turetu ir aukletojos paskatinti bendra veikla tarp vaiku kad nebutu tokiu nusimunusiu :)

    lover19

  4. 2

    tai jau cia nuo pacio vaiko priklauso, jei jis tylesnis, ramesnis. todel vienas ir zaidzia.. maniskis tai kai ateina tai bega iskart i grupe ir y ratuka jei kas sedi jau zaidzia.. cia vaikas arba persilaus arba ne... as tik manau tokiems tyliems daug sunkiau pritapti.. reikia drasinti vaika...

    kristale

  5. 2

    jam 6 metukai. jis tylus berniukas, gal uždaras per daug ir jautrus. tėvai sakė, kad vienas žaidžia, kai ateina pasiimti.

    axsta

  6. 1

    kad ne visi vaikai pasisako, bet zinau , kad atsiranda tevu, kurie primokina, nes vaikai juk patys neismoks tyciotis. Cia jau turetu aukletojos papasakoti ir paaukleti tuos tevus. Retas vaikas nori i darzeli, nebent namie ner ramybes.

    vinipukas

  7. 1

    Gal vaikas pats nebendrauja su kitais vaikais?Jei tai is tikruju vyksta,tai tikrai prie to yra prisideje suaugusieji,nes tokio amziaus vaikuciai patys to dar specialiai nedarytu.Suaugusieji is pradziu turetu patys nesisaipyti,o ne vaikams liept to nedaryt.Aplamai patycios yra opi problema,bet nesprendziama,arba nepasiduoda issprendziama.Gal antra pagal baisuma,po narkotiku.

    grirute

  8. 1

    Na aciu Dievui nesusidurem ir labai tikiuosi, kad neteks ir ateityje... Bet, kad taip vyksta- tikiu ir manau, kad turetu buti padaryta viskas, kad uzkirsti tam kelia...

    AgnesDarija

  9. 1

    Kazkaip pas mus ramu vaikai nesitycioja

    Lafe

  10. 1

    darzeliuose neteko susidurti

    ruta26