• 19ats.

    Kaip Jusu antrosios puses reagavo kai suzinojo jog laukiates ?

    ar nebuvo taip, kad jus paliktu ? ka tokiu atveju daret? galbut liepe darytis aborta ? gal galite pasidalinti savo isgyvenimais, ir kaip iveikete sunkumus.? Aciu uz nuosirduma ir supratima :)

    SantaSantutePsichologinė savijautaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3
  2. 1

    issigando... o paskui apsidziauge :)

    arcita

  3. 1

    Neteko zado ir pasiule darytis aborta,as kategoriskai atsisakiau.Man buvo sokas dvi dienas nevalgiau ir negeriau.Tada pasakiau sau,kad as privalau but laiminga ir pozityvi,del pilvuko gyventojo.Nesigailejau del savo poelgio niekada,nors sunkumu buvo yra ir bus.Tik sioj situacijoj supratau kokia as esu stipri ir sugebu surast tinkama sprendima ir rast iseiti is bet kokios situacijos.Aciu visiems aplinkiniams ir draugams uz palaikyma.Ir as zinau,kad ur viena sugebesiu uzaugint ne prasciau uz kitus.Nenuteikineju vaiko pries teva.Uzgniauziau visas savo ambicijas,nes jos prie gero neprives.Nelinksma mano istorija,bet gyvenimas yra grazus,nors ir labai sunkus.

    grirute

  4. 1

    mano buvo taip pat kaip lydekaitei :)

    safyra

  5. 1

    lbdziauges nes lb lauke:)

    godute

  6. 1

    labai džiaugėsi sužinojas ,kad turėsim vaikelį vyras.

    mamytukas

  7. 1

    Oj kaip maniskis dziaugesi,gal net labiau nei as.Kadangi ryte jis mane pazadino ir pasake,kad parnese nestumo testa,tai kai nuejau i tualeta uzsimiegojus,jis uz duru klupojo ir lauke,o as visa mieganti ir nuejau i lova nepaziurejus gerai,nes antra juostele rode nelabai ryskiai,tai paskui atbega manasis visas laimingas ir saukia,kad bus tevu :D dabar jau 17 sav ir 6 dienos,.Vyras vis dar negali patiketi.Vis liecia ir liecia pilva.Kuria planus ka su vaiku veiks,kur keliaus,ka pirks ir pan. :)

    laiminga1993

  8. 1
  9. 1

    Dziaugesi :) Laaabai jau ilgai planavom ir laukem :)

    AgnesDarija

  10. 1

    Mes žinojome, kad "avarija" įvyko ir sprendėme gerti greitąją kontracepciją ar ne. Nusprendėm negerti ir priimti žinią kad ir kokia ji būtų todėl buvo laukimo metas ir buvo laiko pasiruošti, kad gali būti ir teigiamas atsakymas. Aš vis neigiau, kad galiu lauktis, nors ir pilvą maudė, tempė, buvo visi požymiai, bet aš vis tiek neigiau ir buvau pasiruošusi eiti pas daktarę dėl sustojusio virškinimo. Vyras nupirko testą, nusivedė į tualetą ir pasidariau pagaliau. Na, o kai tikrai testas patvirtino, jog laukiuosi, tai vyras nepasimetė, pasveikino, tikrai nemačiau nerimo ar nusivilimo, nes jis jau seniai įtarė ir kalbėjo, kad "avarija" tikrai buvo. Buvo nuotaikingas ir rūpestingas. Labiau aš pasimečiau, nes buvau įsitikinusi, jog man kažkas su žarnynu negerai :)

    lydekaite