Atsakymai

  1. 3

    Musu dukryte siuo metu tai visada dazniausiai uzmiega ant ranku, belieka jau uzsnudusia ,tik paguldyt i lovyte.Kai buvo dar mazulyte,tai irgi miegodavo su mumis,jei buvo nerami.O kur,ir kada konkreciai turi uzsnust ,jokiu taisykliu nekeleme.Tai dabar buna supuojam ant ranku,ar salia pabunam pasigulde i savo lova,ar tiesiog pamigdom neatsitraukdami ir jos lovyteje.Tai faktiskai uzmiega visur,ziurint nuo nuotaikos,ar veiklos.Kai labai nuvargsta,uzmiega ir savarankiskai,savo lovytej. Mum svarbiau vaikui,ne ipirsineti vaikui savo asmeniniu patogumu, o su meile ir kantrybe suteikt tai,kad vaikas jaustusi komfortiskai tarp tevu.

    Anonimas

  2. 2

    ir maniskis nori kartu,ziurint pagal nuotaika jokiu budu nebart guldant i lovyte,o kaip tik reikia uzkalbet danti,as paguldau duodu knygute ir sakau dabar paskaityk ir palauk manes savo lovytej as einu nusipraust ir tuoj ateisiu,iseinu uzdarau duris,o vaikas be jokiu pykciu lauke manes taip ir uzmiega;)

    almita

  3. 2

    as miegu kartu su mazyle, o kai gime miegojo savo lovytej, dabar mums 6men, 1sav, vyras miega atskirai kitam kambari, tai + kai pati maitinu , patogu kai salia miega, bet ir padejus i lovyte miega, bet padedu tik tada kai jau imigusi.

    Mamaaa1987

  4. 1

    nežinau koks amžius jūsų vaikelio.. maniškis pats ėmė prašyti savo lovos nuo maždaug 2,6 metukų gal. Rodė į žurnalus ar į nuotrauką ir sakydavo kur man? Kur man? Galiausiai atskyrėm lovas ir kuo puikiausiai be ašarų miega , dabar jam 3 metukai :) pats išsiprašė iš mūsų lovos ir nebuvo nė vienos ašarėlės ;)

    lydekaite

  5. 1
  6. 1

    Na, kai u=migs pernešinėkit, kitaip nebus

    Ganešas

  7. 1

    Mūsų dukrytė naktį miega savo lovytėje, bet paryčiais vistiek pasiimam į savo lovą, nes isterikos ojojoi kokios :-) O šiaip nakčiai užmigdau savo lovoje ir perdedu į jos lovytę.

    Gelele13

  8. 1

    Na norejot patogumo,t.y kad nereiketu prie vaiko keltis nakti,tai dabar teks pavargti,kol atpratinsit.Kai uzmiega neskit vaika i lovyte ir taip kas nakt,kol nepripras miegoti lovytei nakti.

    Jolka123

  9. 1

    Idomu kiek vaikeliui metu?
    Paaiskinkite kad cia yra tecio ir mamytes lovele, o ten jo lovele kurioje jis turi miegoti.
    Kodel tik dabar sugalvojote atpratinti vaika nuo savo lovos? Jau is mazens reikejo neguldyti pas save, juk faktas kad prie gero greit priprantama.
    Musu ir vaikas miega su mumis, bet kazkaip mes tai neimam i galva. Vis tiek ateis laikas kai nenores miegoti. O taip gera ryte visiem trim prabusti :)

    Anonimas

  10. 1

    Manau ne vienas atpratinimas nepraejo be asaryciu ne vienam vaikui ;) Tiesiog nusistatykit ir nebepriimkit i savo lova,arba jei labai gaila vaiko,tai miegokit kartu iki keleriu meteliu.

    pavasarinuke