• 9ats.

    kaip manot ar valgant daug pienisku sriubu mazai saldumynu mesu numesciau svorio ? zinau pienas koloringas bet mazai valgant kitu dalyku gal nukristu?

    kaip manot ar valgant daug pienisku sriubu mazai saldumynu mesu numesciau svorio ? zinau pienas koloringas bet mazai valgant kitu dalyku gal nukristu?

    torlitaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    nesilaikyk jokiu dietu dar... tik ka pagimdei... valgyk sveika maista, sriubas, nebutinai pieniskas, nepadaugink prieskoniu .

    shirsyte

  2. 2

    jei maitini krutimi,pienisku produktu reikia vengti

    ruta26

  3. 1
  4. 1

    sriubos visokios labai sveika, ir laikantis dietos ir taip sveikai gyvenant:) o saldumynu atsisakymas aisku pades numest svorio, jei daug ju valgote...

    agnesm

  5. 1

    Pieno produktus reiketu valgyt saikingai.Po gimdymo reikia,kad praeitu kazkiek laiko,kad nukristu svoris.Kai kam maitinimas padeda numest svorio,saldumynu apribojimas irgi nera blogai.

    grirute

  6. 1

    tai net ligoninei pieniskas sriubas duodavo

    Anonimas

  7. 1

    kaip suprantu tai ką tik po gimdymo tai dar anksti kažkokių spec dietų laikytis. Dabar tiesiog valgyt sveikai, pilnavertį maistą, kilogramai dar kris, nes neseniai tik pagimdei... Pieno produktų iš viso pirmom savaitėm reiktų vengti, nes jie vaikučiui pilvuką pūs. Dažnai taip būna.. saldumynų irgi labai apribok jei pati maitini, nes pilvelį mažiukei skaudės..
    Jei pati nemaitini, tai patarčiau dar kokį mėnesį palaukti, sustiprėk, juk dar kraujuoju gerokai.. valgyk gerai, o paskui žiūrėsi kiek kilogramų liko ir galėsi numetinėt, bet kad pagimdei ką tik tai apie dietas nė kalbos negali būt.. tas svoris dar turėtų kisti..

    lydekaite

  8. 1

    O valgyti darzoves, vaisius ir sportuoti tau per sunku?

    Anonimas

  9. 1

    Jei saldumynu valgai daug ir juos apribotum, vien nuo to jau pradetu svoris kisti i mazaja puse :)

    Mistikute