• 20ats.

    Yra posakis: vaikystė arba švari arba laiminga. Ką manote apie tai? Ar lauke būnat labai griežtai žiūrite ,kad nė trupučio neišsiterliotų, neišsimozintų kokiu sausainiu ar leidžiate pasitelioti?

    NojukasVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    jetus,atsiprašau už klaidas,su sūnelio pagalba rašiau :))

    Nojukas

  2. 3

    tikrai leisiu but purvinai :D tegu susipazysta su supanciu pasauliu :)

    Mamaaa1987

  3. 3

    Tai kokia ji ten bus laiminga, jei vaikas bus amzinai terorizuojamas,suvarzytas,ribojamas ir per pasauli tures vaiksciot ant pirstu galu,bijodamas kur susitepti,nes mat mamyte nenori su demem kovot?
    As uz laisve, o kad maziau teptusi,ir ismoktu elementarios svaros, tiesiog ir paciam vaikui patikiu pamegint susidorot ir su savo drabuziu prieziura, drauge tegul ir skalbia. jei rezultatas netenkins, teks vaikciot demetam paciam... o noras saugotis savime ismokys tvarkos.

    Anonimas

  4. 3

    Oj kai cia toks pavasaris purvinas, kur jau nusaugosi neissitepusi... o vezime istisai laikyt gi nesinori, reikia lakstymo vaikui. Tai is parko pareina visas isteptu kombinezonu. O savam kieme irgi jau skanavo akmenuku, priziuriu aisku, bet jei ir isikisa, istraukiu lauk ir nedarau tragedijos. Leidziu dziaugtis ir tyrinet :)

    Vita_321

  5. 3

    jei einam I kiema tai leidziu pasiterliot:).jei keliaujam kur toliau pasivaiksciot tai nelabai

    ausra1234

  6. 3

    Viskas savo laiku ir vietoje. Kieme terliojasi, šlampa - turi vaikas pajausti.. Bet kai išėję į svečius turi žinoti, kad tarkime po grindis voliotis negražu, kad jeigu pasakau, kad einam į parduotuvę dabar, tai vadinasi ne į balą einam taškytis, o tikslas - parduotuvė.. Viską leidžiu vaikui patirti, būtina ir išsiterlioti ir pasitaškyti ir net paragauti, bet tam tikru laiku.. Žino, jei yra be guminių batų tai vadinasi į balą lipti nederėtų, arba jei einam į kokį paštą tai pakeliui nereikia išsivartyt sniege ir šlapiam laukti su mamyte pašte eilėj. Kai būna miniškis kieme tai tikrai nerengiu kažkaip ypatingai, nes žinau, kad reikės skalbti.

    lydekaite

  7. 3

    Na tokio posakio negirdejau.Oi,kokiu laimingu foto esu padariusi:))))Aisku,kad leidau ir leidziu,ir leisiu.Bet ne visa diena tokia vaiksto.Tuo ir zavi vaikyste.

    grirute

  8. 2

    Leidžiu terliotis, tam ir vaikystė. Juk yra skalbyklės, nedidelis vargas išskalbti.

    marcipana

  9. 2
  10. 2

    lauke kieme leidziu viska

    ruta26