• 18ats.

    Sunku, padėkit. Nuolat pykstamės su draugu, visi liepia skirtis, o aš vis dar su juo gyvenu

    Kartkartėm jis grasina man kad suspardys ir pan., o po to atsiprašo už tokius žodžius. Žinau, kad jis per karštos smegeninės būdamas taip pasako ir atleidžiu, bet nuo tokių žodžių išsakymo iki atsiprašymo ir susitaikymo, tuo laikotarpiu aš jau būnu beveik susikrovusi daiktus. Ir taip sykis į savaitę. Kartu gyvenam jau 4ti metai, turim mažą vaiką. Galima sakyt, gyvenu iš keistos meilės jam - gailesčio. Žinau, kad jam manęs reikia ir vaikučio, bet jo gyvenimo būdas ne toks, kokį norėčiau kad matytų mūsų vaikutis. Jis blogas pavyzdys, vaiko akivaizdoj "aploja" jo motiną. Ar yra dar tokių kurios tikroj ar netikroj santuokoj gyvendamos retkarčiais jaučiasi ujamos ir išvis auka, ir neapsisprendžianti, ar tai toks likimas, ar bukumas verčia gyventi su tuo žmogumi??

    skiautineKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 7

    labas,as buvau susituokus 4m su vyru is pradziu ir tik grasindavo,o paskiau tai peraugo i musima kol galu gale kliuvo ir vaikui,db as isikyrus ir turiu nuostabu drauga:)))linkiu tau to paties:)

    viniuke

  2. 5

    gyvenu panasiom salygom, gal truputi lengvesnem. tik va niekas neatsipraso :D
    siaip kad ir kas butu seimoj niekad del to nebuna kaltas vienas. gal isoriskai jus prisitaikot, nuolaidziaujat ir nekeliat priezasciu jus pulti bet viduj jauciat dideli pykti, agresija ir smerkiat vyra. zmogus ne robotas - tokius dalykus labai jaucia ir i agesija atsako butent agresija, tik jau isoriskai nes vyrai kitaip nelabai moka. jei apsispresit likti kartu, bandyti, stengtis tai pirmiausiai jums gal reiktu paciai nuosirdziai atleisti vyrui ir nelaikyti pykcio. as pabandziau - rezultatai stulbinantys, bet tai yra sunku, nuolat reikia stengtis. kai moteris susvelneja, nelaiko nuoskaudu ir piktumo ir vyras automatiskai tampa ramesnis, sukalbamesnis. o tada jau galima ir kalbetis, ieskoti sprendimu.
    siaip pasiulymai kreiptis i psichologus manau labai naudingi :)

    arcita

  3. 4

    sunku ka ir pasakyti...jei neturetumete vaiko, tai sakyciau - gyvenkite kaip norite, taciau dbar, kai visa tai mato vaikas, reiktu pagalvoti apie jo psichika. Matau, kaip mamos drauges seimoje vyksta tas pats, tik ten moteris, priesingai nei jus, nesupranta kaip tai blogai ir nesiruosia jokiu isvadu daryti, o jos 7m. mergaite visa tai mato, demesio reikalauja keisciausiomis priemonemis, pati yra kupina pykcio ir ji islieja ant mazesniu, tiek gyvunu,tiek vaiku...jei nenorite daryti nieko keisti del saves, tai pagalvokite apie savo vaika...Linkiu nuspresti teisingai

    Mistikute

  4. 4

    Bukumas mergyt,bukumas. Nuolatiniai barniai ir ujama mama vaiko akivaizdoje, tai daug didesne vaikui zala ,nei kiekvieno laimingas gyvenimas atskirai.
    Zoziai anksciau ar veliau pavirs i tikrove.Jei jusu vaikas berniukas,didele tikimybe kad ateityje elgsis anologiskai savo seimoje.Jei mergyte,ateityje dazniausiai ir ja persiokioja sntykiuose su vyru tas pat likimas.nes ji mate kaip kencia dantis sukandus motina,ir baisiausia tai,kad tai tampa norma.
    bet kuriuo atveju pazeidziama vaiko psichika.
    Ir nemoka gintis.
    O kai vietoj ujimo ir zeminimo vienas kito mato juos laimingus (tegul ir salia naujo zmogaus), jiems islieka isisamonintas toks pazinimas,kad tevai privalo but laimingi.nes tik laimingi tevai duoda dvigubai daugiau,nei tie kurie salia, o nekencia vienas kito.

    Anonimas

  5. 4

    Kiekvienas savo gyvenima kuriame patys, o ir patart sunku, nes is sono galima daug prikalbeti, bet kas zino kaip tokioje pat situacijoje elgtumemes pacios... Gal jums tiesiog reikia laiko pabuti atskirai, susidelioti prioritetus, + ir - ... Zinau tik viena is savo vaikystes- uzauges vaikas tikrai jums aciu nepasakys uz tai, kad pati buvote nelaiminga ir tuo paciu net nenoredama toki darete ir vaikuti, juk neveltui sakoma, kad vaikai laimingiausi tada, kai laiminga mama :)))) Tik nuo jusu priklauso kaip gyvensite toliau- linkiu stiprybes :) Juk gailesciu nei sotus, nei laimingas nebusi...

    AgnesDarija

  6. 3

    niekas nepades. galim tik patarti. ir sunku, kai nezinom tikslios situacijos... pati geriausiai zinai situacija, ir tik pati gali nuspresti, skirtis ar ne. sekmes.

    Yuki

  7. 3

    ir kokios motinos tokius vyrus išaugina, is kur tokie atsiranda..., patarciau nebegaileti jo, nes yra posakis -''kito gailesi-pačiai teks pasigaileti'', esu toki turejus, tai ziauriai sunku buvo issiskirti, nes prasidejo grasinimai, gasdinimai

    vinipukas

  8. 3

    Bėkite kuo toliau nuo tokio vyro, nes vieną dieną tokie grasinimai taps realybe. Bėkite,kol dar ne vėlu, kuo anksčiau tai padarysite, tuo bus lengviau ir paprasčiau viskas.

    Pabuciuok

  9. 3

    Jei vaikas augdamas mato smurta- randas ir baime islieka visa gyvenima :( As pati sukurusi seima ir aciu Dievui be smurto, patyciu ir t.t., bet iki pat dabar kartais prisiminus visa tai verkiu kaip vaikas... Tai lb baisu!!!

    AgnesDarija

  10. 2

    o neina rasti kompromiso,jai jus nesiskiriat reiskias jus vienas kitam reikalingi

    Anonimas