• 27ats.

    Sveikos, savo dukrytei vasara noriu praverti ausytes, jai bus tada beveik metukai.

    Isgirdau kad tokiems vaikams dar negalima verti ausyciu, nes gali but blogai su sveikata, ar tai tiesa? gal yra mamyciu kurios vere ausytes savo mergytem metuku amziaus ar net anksciau? ar buvo viskas tvarkoje su sveikata vaikiukams?:)

    EstaKūdikio priežiūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Geriau verti kai us kokiu 6-7metuku

    liena

  2. 3

    As kategoriskai pries tokiu metu verti auskariukus,uz tik tada kai vaikas jau supranta ir pats nori,o ne del to,kad mamai grazu.

    Jolka123

  3. 3

    pas mus darželyje viena mergytė pametė auskariuką, tėveliai paklausė gal grupėje rado tai visi buvo sukelti ant kojų, kad kiti vaikai nerastų ir neprarytų, nepaspringtų ar nesusikištų kur - maža kas.... tad uždraudė segti auskariukus mergytėms būnant darželyje saugumo sumetimais. Auskariuaks sakė buvo visai mažuliukas prie pat ausytės, bet va pametė ir jei rastų kitas vaikas maža ką jkis sugalvotų - auklytės sėstų į kalėjimą už kito vaiko netyčinį sužalojimą..
    Dėl taškų tai irgi esu girdėjusi, bet ką žinau pati turiu auskarus nuo paauglystės ir niekas man nepasidarė, bet aš irgi būčiau už tai, kad mergaitė sąmoningai norėtų, pati išsirinktų auskariukus :) Kad tai būtų ne tėvų užgaida, o pačios mergaitės :) Pamenu irgi taaaaaip norėjau, prašiau visaip, po to su mama ėjom pirkti auskarų ir pradūrė tai buvau pati laimingiausia ir sakiau kad tai mano pati laimingiausia diena :D

    lydekaite

  4. 3

    apacioje, pasiskaitykite...

    Esta

  5. 2

    Nzinau gerai, ar blogai, nes visokiu situaciju pasitaiko... Gerai jei viskas gerai, kas garantuos? Mano dukrytei jos kriksto teveliai norejo praverti ausytes metuku proga, bet as nesutikau... Kodel? Visada galima infekcija, puliavimas, skausmas, vaiko asaros ir jam sukeltas skausmas ir visa tai del ko? Del grozio kam? Tevam ir aplinkiniams? Juk vaikas to grozio dar nesupranta! Ateis laikas ir kai PATI to nores- prasau :)

    AgnesDarija

  6. 2

    As laukciau kada vaikutis pats toki nora pareikstu,o dar ir klausimas,ar to uzsimanius,pulciau iskart tenkit uzgaidas.

    Anonimas

  7. 2

    Durna motina tu.
    Cia tau tu auskaru reikia,tavo uzgaida,o ne vaiko.
    O vaiko paklausei? Ji ju nori? juose ka nors ismano,budama tokio amziaus?
    Py....on geriau sau isisverk,jei jau taip tu gelzgaliu reikia tau.

    Anonimas

  8. 2

    beveik visu mano draugiu mergytes nuo gimimo su auskariukais, nebuvo nei vienai kazkokiu problemu, viena pravere ausytes kai mergytei 1 menuo suejo :)
    mes planavom savajai irgi verti 7menesiu, bet kazkaip uzdelsem, tai manau 9 menesiu proga praversim :)
    kaip baisiai skamba, kai atsakot ne i tema, mama klause ar nekenkia, ar viskas gerai su sveikata po to vaikui, o jus visos su savo atsibodusia nuomone puolat, kad neskubetu, kad kai vaikas paprasis tada ir vertu ausytes, na koks jusu reikalas, jeigu nori tegul veria. visos komentuoja kuriuos su tuo reikalu neturi ir pasipiktinusios tuo klasimu.

    shirsyte

  9. 2

    as savo dukrytei perveriau kai jai buvo 6men, tai nebuvo jokiu problemu,grazei sugijo,ir dabar jau vaikstomm su kitais auskariukais,, nei puliavo nieko..

    Anonimas

  10. 2

    Šiandiena kaip tik darželyje buvo nelaimingas įvykis,mergaitei užsikabino auskaras už megztuko ji išsigandusi tempė ir perplėšė ausytę.Kartais grožis pareikalauja aukų.

    Anonimas