Atsakymai

  1. 1

    Apie 600lt moka darbo birza.

    Imbiere

  2. 1

    jei stazo yra 18 men per 36 men,tai moka bedarbio pasalpa,jei atleidzia pagal kazkoki straipsni,jei stazo yra,tai pasalpa pradedama moketi tik po triju menesiu atstovejus darbo birzoje

    ruta26

  3. 1

    lydekaite: Jus ten truputeli i kita tema perejot,del dekreto turi buti 12 men stazo per paskutinius 2 metus :) o del bedarbio ismokos reikia 18 men stazo per paskutinius 3 metus :)

    Jolka123

  4. 1

    Jeigu turit 18 men stazo per paskutinius 3 metus,tai gaudinesit bedarbio ismoka ir nesvarbu savo noru isejei is darbo ar tiesiog atleido ne del jusu kaltes.

    Jolka123

  5. 1

    Jei užtenka stažo tai mokės ir nesvarbu ar jūs savo noru išėjote ar jus atleido. Išmokas apskaičiuoja individualiai, bet didžiausia išmoka yra 650 lt tris mėnesius, paskui kitus tris mėnesius pamažėja iki maždaug 500 Lt, bet tai didžiausios išmokos, būna žmonėms paskaičiuoja mažiau pagal tai kiek jie dirbo, ar pilnas etatas, kiek gaudavo ir pan. Pagal forumelę skaičiuoja.. O stažas turi būti per 36 mėn išdirbta 18 mėn arba per 2 metus 12 mėn. nesvarbu vienoj ar keliose darbovietėse, su pertraukom ar be. Vaiko auginimo atostogos iki 2-3 metų irgi įskaito į tą stažą.

    lydekaite

  6. 1

    Man buvo tokia situacija. Jeigu isejai is darbo savo noru,tai nieko nemokes,nes isena kad nenorejai dirbti,o zinot kad birza nenori irgi moket be reikalo.be to pas mane buvo stazas, ir vis tiek konsultante mano pasake kad ne mokes .

    Tnijole

  7. 1

    jei uztenka stazo tai ir moka iki 650lt puse metu.

    shirsyte

  8. 1

    nieko nemoka, nebent tave atleidzia tada puse metu gauni is darbo birzos

    vestina

  9. 1

    Na man kazkaip atrodo, kad jei turite 18 men stazo per 3 metus tai turetumet gauti kazkokias ismokas, ir nesvarbu ar Jus savo noru isejote ar ne.. Nes stazas visgi yra :)

    SantaSantute

  10. 0