Atsakymai

  1. 2

    vilniuje kazkuri vidurine turi nuolatines studijas, gal vertetu kreiptis I svietimo ministerija jie tikrai parekomenduotu.

    vejune

  2. 2

    Manau ir Anglijoj turėtų būti lietuvių mokyklėlės kurios dirba pvz sekamdieniais ar šeštadieniais. Skaitosi kaip popamokinė veikla, bet ten viskas lietuviškai.
    Mes gyvename irgi svetur, sakiau tikrai leisiu į lietuvių mokyklą, bet pasigilinus pagalvojau, kad jeigu jau liksiu čia gyventi tai reikia vaikui sudaryti sąlygas gyventi būtent čia. Jis turi lengvai šnekėti anglų kalba, turi mokėti lengvai rašyti anglų kalba, turi bendrauti su vaikais anglais... Jeigu turėčiau galvoje, kad tai laikina stotelė toje šalyje ir tikrai grįšim į Lietuvą, tuomet kas be ko leisčiau į pagrindinę lietuvių mokyklą. Manau reiktų sudaryti vaikams sąlygas tokias kokios būtinos toje šalyje nuolatiniam gyvenimui.. aš ko gero leisčiau į lietuvių mokyklėlę savaitgalį po valandą ar dvi.. ten žaidimai įvairūs būna, bendrauja lietuvių kalba, visi lietuviškai šneka... mokosi dianuoti ir šokti lietuvių liaudies daineles..

    lydekaite

  3. 1

    Tai, kad pamirštame savo kalbą ir čia, Lietuvoje.Jau daug kas nebesistengia taisyklingai lietuviškai rašyti, ignoruoja ilgąsias, nosines, skyrybos ženklus. Mokinių raštingumas ženkliai smukęs...

    marcipana

  4. 1
  5. 1

    jei gyvenat Anglijoj, tai pirmenybe turetu but anglu kalbai, paprociams ir kulturai.zinoma ir lietuviu kalbos nereiktu visiskai pamirst.ant peciu juk nesiot nereikia:)

    raima

  6. 1

    bet as pati anglijoje gyvenu

    viniuke

  7. 1

    Tai leiskite i LT mokykla,jus juk mama ir turite spresti,kas vaikui geriau.

    marinaaa

  8. 0

    nera cia lietuviu mokykleliu

    viniuke