Atsakymai

  1. 2
  2. 1

    Pati ėjau pas dermatologę. Ji man sakė jokiais muilais nepraust veido, dušo želė tik kreminė, nes kitos nusausina odą, o nusausėjus oda praranda savo apsauginį sluoksnį, todėl tuoj pat kemšasi poros, oda gali staigiai susiriebaluoti, odą gali tempti nuo sausumo... mitybą reguliuoti būtinai. Man pva nuo saldumynų, pieno produktų, nuo aštrių patiekalų beria, aišku valgau viską, bet aštrių patiekalų privengiu..tiesa nuo gazuotų gėrimų irgi beria.. dermatologė rekomendavo produkciją Bioderma žalią liniją. Man konkrečiai bioderma sebium AL. tai va oda švelni kaip šilkas, niekada tokios neturėjus :) aš makiažo pvz pudra tik per šventes dedu sluoksnį, kas dieną būdavo tiesiog padrėkintas veidas, bet aš niekada ir nebuvau nutaikius kremo.. o bandžiau ir kaukes, šveičiamas kaukes, tonikus, šveitiklius - niekas nepadėdavo tik dar daugiau išsausindavo odą o to pasekoje nelygus veidas.Šitas man idealiai atitiko. Manau ir jums derėtų nueiti pas dermatologę ;) Beje apie aliejukus - jeigu kamuoja spuogeliai nerekomenduojama aliejais visokiais teplioti veido, nes dar daugiau kimšis poros, dar priklauso koks veido tipas. RIebus, sausas, mišrus? Kokio tipo spuogeliai -riebaliniai, vidiniai, inkštirai... nuėjus pas dermatologę pirmas klausimas man buvo kodėl taip ilgai pas ją nenuėjau, tiek daug visko bandžiau iš akies ir etikečių o čia 10 min vizitas, viena priemonė ir po kelių dienų oda šilkinę :D

    lydekaite

  3. 1

    Oj kiek visko isbandzius esu, ir kremus is vaistines pirkus po 100lt, ir visokiukitokiu dalyku.. Pirmiausia reikia mityba pakoreguoti, daugiau skysciu, nes organizmas valosi per oda todel ir beria.. Geriausia kunui ir veidukui naudoti aliejukus o ne kremus po daugybe lt, yra net aliejuku misiniu spuoguotai odai, pabandykite nueiti kur Jusu mieste maiso tokius dalykus, manau nenusivilsite isigijusi.. Pavieniams spuogams gerai eterinis arbatmedziu aliejus, jis kiek aitrokas ir stiprus bet veikia :)

    SantaSantute

  4. 1

    Neturiu spuogu, mano oda linkusi i sausuma tai ne vieno spuogelio nera.

    kvapni_feja

  5. 1

    dziaugiuos, akd neturiu tokios problemos, nei paauglystei turejau nei dabar :)
    O seip gal sveiciamieji valikliai padetu?

    Adri

  6. 1

    Neturiu spuogeliu, jei taip kankina spuogeliai, veida isplaukite ukiniu muilu, pastovekit 5 min ir nuplaukite, veidas bus sausas bet sumazes spuogu nes jis juos isdziovina, po tokios veidp kaukes uztepkite krema kad veido oda taptu svelnesne:) man padejo kai buvo isbertos kojos:)

    Esta

  7. 1

    deje buna, kai pamirstu gerai nusiprausti, kai perdziusta oda arba netinkamu kremu pasitepu

    raima