• 13ats.

    amzina problema del svorio, kaip stovi taip stovi kg.. kaip to atsikratyti? viduje placiau.

    turbut pagalvosim ir vel klausia apie svori.. kiek galima.. bet mamytes, as tikrai nebegaliu.. po gimdymo praejo 4 menesiai, numeciau priaugtus 14kg, bet jie nukrito labai greitai ir liko keli kg, kurie kaip stovi taip stovi. jau ir pries nestuma nebuvau kudute, siuo metu nesioju L dydzio drabuzius. man tai daug.. pries pora metu net i S dydi galejau ilysti... man baisu paziureti i veidrodi, pilvas buvo labai didelis, dabar nukarusi skura, strijos, tai tiesiog kaba ant manes. nevalgau vakarais, prisiziuriu ka valgau per diena, pravaikstau kiekviena diena su mazyliu bent pora valandu, namie judu krutu. o KG STOVI! as jau nebeismanau ka daryti, kartais pasiziuriu i visokias "stebuklingas piliules", bet vis numoju ranka. o gal vertetu pameginti? kokias? visos atrodo blogos kiek pasiskaitau. padekite mamos, ar ir jum stovejo tie kg, kaip juos isjudinot?

    ramuneRamuneleSportas ir dietosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Zinai, kol strijos tapo veik nepastebimos ir pilvas grizo i savo vezes man reikejo beveik dvieju metu. Iki to kaip as keikiau ir kompleksavau savo strijuoto pilvo, o viena diena, visai neseniai paziurejau, kad nebera cia tiek tos bedos:-)

    Anonimas

  2. 3

    4 menesiai po gimdymo dar tikrai per mazas laikas sitaip pergyventi del svorio. svoris nukrenta per 1 metus po gimdymo, pradesit daugiau vaisktineti su vaikuciu ir nukris tie kg :) pabandykit skysciu dieta, ji neblogai isjudina kg :)

    arcita

  3. 2

    tai vat, kad nera kada sportu uzsiimti, vaikas dienos metu maximum valanda pamiega, o as turiu spet ir valgyt gamint, o ir dulkes pacios nenusivalys... valgau mazomis porcijomis, nevalgau vakarais, jau rasiau tai :)

    ramuneRamunele

  4. 2

    tai vat, kad norisi ir ne tik skysciais ir vaisiais but gyva :D juk visa gyvenima taip nesimaitinsi, todel stengiuosi visko valgyti po truputi. bet..

    ramuneRamunele

  5. 2

    isjudinau kompleksiskai:
    10 dienu vartojau tik skyscius (naturalu namini sultini be duskos, darzoviu ir vaisiu namie spaustas sultis, nesaldintas arbatas, vandeni, kefyra, pasukas, kartais piena liesa..), kartu kasdien mankstinausi, dariausi vakuumini masaza taurelemis, veliau pradejus po truputi valgyti, buvau atsisakius batono, kitu miltiniu kepiniu, kepto riebaluose maisto, bulviu, majonezo, kitu padazu, rukytu, marinuotu gaminiu, bet kokiu pusgaminiu, greito maisto ir pan, kiaulienos, gazuoto vandens ir bet kokiu saldziu gerimu ir bet kokio alkoholio, cukraus, grietines, grietineles ir tt, visa kita itin ribojau (kiekius), valgiau ryte pusrycius itin lengvus (1 kiausinis su kazkokiom darzovem, keli saukstai grudu koses ir pan), perpiet gabaleli paukstienos ar zuvies su darzovemis, vakare tik vaisiai ar ju sultys, uzkandziaudavau nebent tik obuoliu ar nektarinu. Per beveik dvi savaites "skysciavimo" (po jo pradejau valgyt itin po mazai keleta dienu, kad adaptuotusi organizmas ir negautu soko kaupdamas iskart atsargas), viso bendrai nukrito 3-4kg - nuo "skysciavimo" pradzios itin save ribojant ir daug judant viso per pusmeti nepilna numeciau 17-18kg, 8-10 is ju grizo, nes kai esu labai megstanti skaniai pavalgyti, neatlaikiau tokio "valgiarascio", be to vyras is uzsienio grizo po 7 menesiu, tai buvo issiilges visokiu skanumynu, tai gaminau ir valgiau, o ka daryt :D man svelnesnem priemonem kaip kitos sako "neesk vakare, sportuok" ir nereiks kankintis, nu neveike niekas, atrode suvartojamu kaloriju kiekis yra mazesnis nei sueikvojamu, o svoris stovi, tyriausi ir skydliauke, nes lankiausi pas gydytojus, nieks man nepaaiskino kodel kuno mase nekinta, nes faktiskai buvau sveika, tyrimai visi buvo geri...

    Anonimas

  6. 2

    pameginkit valgyti tik vaisius ir koses, du kart i diena labai mazom porcijom ir sportuokite:) nusipirkit treneruokli arba kekviena vakara pabegiokite su vyry arba viena,tai tikrai PADEDA.

    Esta

  7. 1

    dabar toks metas geras,valgyk daugiau darzoviu,padeda tikrai .jei nori valyti nevalgyk.o jei kitaip neina bent kefyro stikline bei TIK viena rieke juodos duonos.ryta pradek irgi su kefyru.As paskutiniu metu sau nesidedu valgyti isvis :D vaikui idedu,o suvalgau tai yra pabaigiu jos nepabaigtus kelis kasnius,saukstus.ir viskas :)

    Anonimas

  8. 1

    Sportuoju kiekviena ryta jau pora men, daugiau vaisiu valgau, darzoviu, vaikas tuo metu zaidzia. Nevalgau bandeliu, pyragaiciu (aisku buna, kad uzsimanau tai paimu ir nusiperku)... o kitus patiekalus valgau, bet tik mazesnemis porcijomis. Man asmeniskai geriau sportuoti, nei laikytis bado :) Dabar sveriu kiek ir pries nestuma, jei dar pakristu buciau nieko pries :)
    Pabandykite ir jus pasportuoti.

    estela24

  9. 1

    Valgyti maziau, mazai kaloringa ir neriebu maista, gerti daug skysciu, geriausia valgyti po mazai ir daznai, penktis kartus per diena, sportuoti bent kazkiek namie.

    Yuki

  10. 0

    Laura reikia valgyti tik svarbu ka valgai, saves kankinti tik keliais kasniukais negalima susirgsi, o kas del darzoviu pritariu jas valgyti sveika ir reikia valgyti kuo daugiau :)

    Anonimas