• 8ats.

    Labuka mamos. Norejau pasiteirauti. As apgamu turiu nemazai ant nugaros, bet vienas apgamas yra, o aplink jy balta, kaip pigmentine demele kad butu. Ar man reik pasirodyti odos gydytojui, kad paziuretu ar tai nieko bloga? Ar gali buti kad man ji salintu?

    VikutukasSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Jusu vietoje butinai pasirodyciau gyd., del viso pikta. Pati turiu viena nemaza apgama, tai irgi gyd. klausiau, bet, aciu Dievui, viskas gerai su juo :)

    Yuki

  2. 2

    jei jums neramu tai galit nueiti pas specialistus,kad jie jums detaliai viska paaiskintu ,del apgamu,o jei jums apgamai tie nemaiso,tai kam juos salinti :)

    nežiniukė

  3. 1

    Taip, būtinai parodykite dermatologui, bet kokį odos darinį pakitusį ar tiesiog neduodantį ramybės reikia greitai rodyti, nes jie staiga supiktybėja.
    Ar šalins - nebūtinai. Galbūt paliks stebėjimui ir jeigu pakis tada šalins ir tirs ar nėra vėžinių ląstelių, jeigu apžiūros metu pamatys per tą padidinamąjį stiklą, kad itin negražus apgamas tai gali rekomenduoti ir pašalinti. Jeigu apgamas yra tokioje vietoje kur dažnai trinasi drabužio siūlė taip pat rekomeduos pašalinti. Man asmeniškai rekomendavo išsioperuoti ant pilvo šiek tiek žemiau bambos šone, kadangi ties ta vieta kaip tik yra kelnių liemuo, vis trindavo.. tokie dalykai supiktybina apgamus..
    Pasirodykite ir bus ramu, nes apgamai kai supiktybėja žmogus gali iš karto ir nepastebėti kol vežys jau ir kituose organuose bus.. t.y metastazės.. kaip mano dermatologė sakė kad ir dėl mažo taškelio kuris neduoda ramybės iš karto eiti ir rodyti, nes saulė dabar "pikta"..

    lydekaite

  4. 1

    tai zinoma nueiti, mano vyrui tas pats yra tai jam tikrino kaip mazas buvo sako nepiktybinis augliukas

    baliutavic

  5. 1

    geriau apsilankikite, as irgi turiu viena apgamuka ant nugaros, gan nemaza, tad greitai irgi vaziuosiu tikrintis:) tikiuosi reiks pasalinti, butu ramiau man:)

    Esta

  6. 1

    būtinai pasirodyk,nes jis labai įtartinas. Gydytoja nuspręs ką reiks su juo daryti

    Pabuciuok

  7. 1

    Nu jo, pas specialista reikes apsilankyti, kad jis paziuretu ir pasakytu viska tiksliai :)
    Aciu mamukes :))

    Vikutukas

  8. 1

    Aš tai nejuokaučiau su apgamais, jei kažkoks įtarimas - iš karto eičiau pas gydytoją. O dėl šalinimo irgi tik specialistas gali pasakyt. Šalinosi tėtis mano ir brolis, tai labai lengva procedūra ir greitai užgijo, abu patenkinti liko

    Ganešas