• 14ats.

    Mano zuikis jau pradėjo rimtai draugauti su puoduku, naktys sausos, dieną pats pasiprašo,arba jei nepasiprašo,pasodinu ir kai nori padaro.Bet dabar iškilo klausimas,jei išeinam ilgiau iš namų,tarkim į parką. Dėti sauskelnes ar pasiimti kitas kelnytes jei būtų avarją? nes puoduko tai nesinešiosiu, o patupdžius tai nesysins... Bijau,kad jei bus su pampiu tarkim puse dienos,paskui vėl nedarys i puoduka... gal ir durnas klausimas, bet pirmas vaikas...;)

    kaip jūs darėte? pasidalinkite patirtimi :)

    NojukasVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    mes ir jau beveik draugaunam su puoduku :) naktys sausos , bet diena kartais dar pasisiojam uzsimirsusios,ir niekaip neina ismokti pradet kakoti i puoduka, bet i lauka visada einant dedu pampersa , nes kazkaip lauke maut kitus triusikelius ivykus avarijai nenoriu

    nežiniukė

  2. 4
  3. 3

    Aš jau nuo anksti nedėjau sauskelnių ir į lauką einant šiaip sau pasibūti nedėdavau sauskelnių o tik įsimesdavau atsargines. Vien tuo neapsiribodavau, aš jį mokinau atsistojusį sysiuką daryti, lauke valandos bėgyje kelis kartus vesdavau pasiusioti atsistojusį kur į krūmą ar pan.. kai pasisiodavo būdavo man jau ramu.. na vesdavau jei namie nepadarydavo prieš išeinant, o jei padarydavo tai iš viso ramiai dvi tris valandas vaikščiodavau ir nelįsdavau prie jo :)
    Jeigu eidavau kur į svečius tai būtinai namie nusysindavau ir kandangi mokėjo atsistojus daryti sysiuką tai vis svečiuose vesdavau į tualetą, nepasiekdavo jis klozeto dar tai pastatydavau ant klozeto ir taip pataikydavo :) Pampersų tikrai nedėdavau. Bet kelnytes ant pakeitimo visur nešiodavausi :)

    lydekaite

  4. 3

    Manau kad geriausia pasiimti atsargines kelnytes ar kazka, jei netycia ivyktu "avarija" :)
    O jei ilgesniam laikui kazkur einate, tai gal geriu pampersa uzdeti.

    Yuki

  5. 3

    as tai dariau taip pacioj pradzioj kai ismoko daryti dar kokia savaite dedavau papm kai eidavom kur toliau nes kitaip butu buvusi avaria:)o paskuj jua kai net ismoko daryti kloziate tai tas ivyko labai greit nebereikia jokiu pampersu tik nakciai uzdedu

    jasulaitiene

  6. 3

    su mano vaiku tas pats. ir kilo klausimas, ka daryt. tai visada pasiemu atsarginius rubelius. bet vaikas ilgai istempia nepasisiojes. tai dar avarija neatsitiko...

    baliutavic

  7. 3

    O as jei bunam parke laikau ir daro ant zolytes ir man negeda juk vaikas.

    marinaaa

  8. 3

    Kai tokie orai ir vėjai pučia geriau jau pampersą uždėt ir rami galva,o ant puoduko vaikas visada spės išmokti vl daryti :) neduok Dieve dar perpūstų mažylį kur uždegimą įvarytų peršaltų kelnytes perrenginėjant, juk parke nėra kur perrenkti :)

    safyra

  9. 2

    Aš maunu atprastukes (su pastorintu klynuku) ir kelnytes maunu, tai, jei padarytų, bent jau balos nebūtų, tik sušlaptų. Ir pamainą įsidedu.

    marcipana

  10. 2

    Nebijokit sauskelnių vaikui uždėti niekur nedings vis tiek ateis laikas ir išmoks tuštintis kur reikia :)

    Juodrastuke