Atsakymai

  1. 4

    Per atostogas teko eiti i kavines, tai dazniausiai sodindavom i vaikiska kedute, jeigu kavine tokia turedavo, o jeigu ne, tada sededavo ant atskiros kedes arba atsistodavo ant jos. Kai valgydavo, tekdavo ant keliu pasiimt. Bet musiskiui tada labiau aplinka idomi rupedavo, tai toks ten ir valgymas.

    Vita_321

  2. 3

    Retai tai buna,bet ant keliu ir ramiai nenusedi.

    grirute

  3. 3

    Retai, nes būna nepasėdėjimas, o vaiko gaudymas , tiktais :D

    gintare112

  4. 2

    einam retokai, bet kai einam pasodinam i kedute bet ten neilgai issedi, tad ieskom db draugiskos vaikams kavines su zaidimais

    Anonimas

  5. 2

    Jei su vežimu būdavo tai pristumdavau vežimą prie stalo, jegu be vežimo tai paklausdavau gal turi vaikišką kėdutę, nes kai kurie restoranai turi ir atneša, tada į ją sodinam. Jeigu neturi kėdutės tai tiesiog šalia pasodinam. O dar geriau pasirenkam restoraną kuri būtų draugiškas vaikams. T.y kad būtų pritaikyta vaikui pvz šalia vaikų kambariukas su atrakcijomis ar kokie mažiukai staliukai pastatyti su piešimo reikmėmis ar žaisliukais.. Dažniausiai į tokias eidavome, tada ir vaikui įdomu, žaidžia, kitų vaikų būdavo prisirinkę tai mes arčiau vaiko atsisėsdavome ir viena akimi stebėdavome ramiai :)

    lydekaite

  6. 2

    i restoranus nevaikstom,bet einam i picerijas ar siaip kokia kavine.Nenusedi vietoj,tai leidziu vaikstineti

    ruta26

  7. 2

    i restoranus su tokiu mazu vaiku neinam,o i kavinukes einam ,bet einam i tas kur yra vaiku zaidimo aikstele arba kambarelis :)

    nežiniukė

  8. 2

    daznai gal ne bet pasitaiko,tai visaip buna kad ir ant keliu,ar vienas sedi,cia jau nuo jo nuotaikos priklauso :)

    mamulyte

  9. 1

    "anonime", idomu, kas tu pati per mama, jei isvis vaiku turi, jei tokius absurdus gali rasyti. Man taves gaila :( Nuosirdziai...

    Yuki

  10. 0

    su tokiu maziuku neidavom,bet nuo kokiu 3-4 metuku apsilankom ir blyninese,ir picerijose

    sandritute