• 5ats.

    Ar turi/turejo jusu vaikai akumuliatorines masinytes ( su pakraunama baterija ar benzinu varomas)? Ar pasiteisino toks zaislas? Kokio amziaus buvo? Ar kai isigyjot si zaisla vaikas jau aiskiai suvoke vairo funkcija?

    Mes turim tokia masina bet niekaip neina isaiskint vairo funkcijos, vaziuoja pirmyn kol atsitrenkia o tada atgal, jei sakau kad suktu vaira tai sukineja issisiepes i visas puses greit ir niekaip neina isaiskint, tas pats ir su triratuku. Galvoju gal dar per mazas, kad suvoktu. Kada jusu vaikai pilnai suprato, kad kai kelias baigesi reik sukti vaira?

    Adri2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Nupirkau kai buvo gal 1m7mėn., tai bijojo kažkodėl tos mašinos, tai kai vistiek nesusidraugavo su ja, padovanojau, kad nelaikyt.
    O vairą sukinėja pats (triračio, mašinos-stumduko) tai senokai, dar pats nemokėjo važiuot spirdamasis į priekį - vairuodavo kai stumdavau, tai buvo gal kokių 1m2mėn., nelabai pamenu iš tikrųjų.

    Anonimas

  2. 1

    neturim, bet manau jei turėtumėm, tai suprastų vaikas greitai tos mašinėlės paskirtį.

    Kaip gali suprasti neišbandęs to daikto?

    Pabuciuok

  3. 1

    turim pakraunama matocikla, bet nelabai patiko, dabar isvis nebesivazineja, pirkom gal kai 3metukai buvo

    vestina

  4. 1

    turim jau nuo 11men paspiriama masinele, bet su vairu elgtis ir vaziuodamas su ja nemoka - jei reik pasisukti tai tiesiog is inercijos sukasi visu kunu ir sukasi masinele,
    Na kaip nors ismoksim :)

    Adri

  5. 1

    Turėjo akumuliatorinį keturratį. Pas mus mažiau funkcijų buvo tai tiko ir nuo pusantrų metukų, nes buvo vienas pedaliukas ir važiuodavo tik į priekį, vairas sukinėdavosi.. su tokia mašinėle jau jis gal net nuo anksčiau būtų važiavęs, bet nupirkau apie pusantrus metus tai iš pradžių pasispirdavo, nes iki tol turėjo paspiriamą motociklą, o paskui jau išmoko ir spaust normaliai pedalą. Vairą mokėjo tikrai valdyti, nes tokiu pat principu valdėsi jo paspiriamas motociklas, kurį buvo įvaldęs tobulai.. kuo didesnis tuo įdomiau. Jau jis išaugo keturratį, vaikui trys su viršum metų, bet matau, kad jam šiuo metu būtų ypatingai įdomu tokia mašinėlė, nes žaidžia su mašinom, labai domisi jomis, anksčiau daugmaž rūpėjo, bet ne tiek, o dabar vos ne visas gyvenimas mašinos, motociklai, traukiniai, lėktuvai.. :)
    Lai pavažinėja, gal reikia įgūdžių jei iki to laiko neturėjo nieko panašaus :)

    lydekaite