• 23ats.

    Šiaip įdomu būtų sužinoti ar pavargtat su savo mažaisiais ar norisi pailsėti nuo jų?

    Auginu du sunus abu beproto reiklus,viena 2,6m kitam 1m ,mazaji dar ir maitinu,tai zinokit per diena nuo ju nuolatinio zyzimo nusikalu nieko nespeju nes mazasis nuolat praso kruties,nuolat nori but nesiojamas,dar ir vyresnelis su savo kruva uzgaidu o kur dar kruva namu ruosos dalyku,na nieko nespeju ir jau vidurdienyje bunu pikta suirzusi pervargusi.negana to dar ir visa nakti maitinu.ar as cia viena tokia?

    zaikiuksVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    na as tai tykrai pavargstu,kaip manau visos mamos taip pat:)taip buna tokiu valandu,kad galvoji nors valanda paiilseti,tai tada vyras eina pasivaikscioti,arba i parduotuves pavazyneti visada vaika pasiima:)o savaidgaliais su seneliais pora valandu pazaidzia

    ABMamyte

  2. 2

    O taip, mama ne robotas :) Jeigu daug pašalinių darbų, vaikai, buities darbai ir taip kas dieną be perstojo tai gali ir nervai pakrikti, tad reikia būtinai kažkaip išmokti atsipalaiduoti ar susidėlioti darbus taip, kad pačiai būtų lengviau.. gal kažko nebūtina padaryti būtent tą dieną? Dažnai mes savo kūna stresiname patys, o ne aplinkiniai veksniai, viskas priklauso kaip mes priimame tam tikras situacijas.. o jūs prisėskite, atsibūskite, suskaičiuokite iki dešimties, ramiai sau, neskubant.. juk niekas neveja jus ir su rimbu nestovi kol indus plaunat ar kol minkot tešlą :) Atsipalaiduokit ir viską darykite su malonumu, o jeigu jau taip būna,kad rodos sprogsit nuo visko, tai pasileiskit muzikos, pasėdėkite ramiai, darbai palauks. Ar eikite pasivaikščioti su vaikais nesukant galvos kas namie dedasi, ką reikia pasidaryti.. grožėkitės gamta, dangum, pastebėkite smulkmenas, tuos dalykus, kur anksčiau nepastebėdavote.. atrasite daug ką naujo :)

    lydekaite

  3. 2

    kartais pailset uzsimanau, bet taip buna kuomet pilna pasaliniu darbu, kuriu nespeju ir jei vaikas zyzia istisai kelias dienas, bet tada gerai issimiegu ir vel su sypsena keliuos :)
    Bet nepergyvenu, dziaugiuos tuo laiku kai vaikui tevai patys svarbiausi, juk ateis tas laikas, kuomet draugai bus pirmoj vietoj ir sunku bus priprasyt leisti vakarus drauge su vaiku, tad dziaugiuos kiek imanoma, galu gale pailsesim kaip numirsim :) O dabar reik dziaugtis ir dziaugsmeliais ir vargeliais :)

    Adri

  4. 1

    kartais norisi,bet kai lieku be vaiko is kart jo truksta :)

    Anonimas

  5. 1

    kartais norisi vienai išeiti kur nors su draugėm, bet taip tai nepavargstu, pasiilgstu vaiko kol jis miega pietų miego

    Pabuciuok

  6. 1

    Na mano mergyte rami, tad tikrai nepavargstu.

    tuojmama

  7. 1

    norisi bet va palikti visa nakty kaskur pas mociutes nenoriu .diena galiu palikti

    Anonimas

  8. 1

    Jooo, tikrai pavargau visa menesi istisai sededama namie su vaiku. Tai penktadieni eisiu su drauge bent keletai valandu prasiblaskyti. Nes jau kartais atrodo, kad tiesiog nebegaliu taip...
    Savaitgaliais galiu labiau atsikvepti, nes tada vyro tevas nedirba, tai eina su anuku pasiviakscioti i parka, zaidimu aikstele.
    Tikriausiai nuo 2 metuku lankys darzeli (dabar jam 1.5m.), tada galesiu daugiau laiko skirti sau, pailseti. Nors dabar atrodo, neisivaizduoju kaip beveik puse dienos galeciau jo nematyti, keista butu, ir labai pasiilgciau :)

    Yuki

  9. 1

    Taip, bet dabar jau geriau, ir sunus didesnis, ir eina i darzeli. Bet ir tai kartais nervina :)

    reda83

  10. 1

    kai auginau tik vieną vaiką - tai tikrai nesijaučiau pavargusi, anaiptol, spėdavau viską, bet kai sulaukėme antros dukters, tarp kurių amžiaus skirtumas tik 2,5 m. ir vyresnioji plius nelanko darželio, ištisą dieną mes visos, tai tikrai pavargstu...

    Lulu