Atsakymai

  1. 3

    nesu net apie toki girdejusi, pirmas dalykas reika valyti dantis kekviena diena 2 kartus per diena ir viskas jokiu papildomu tepalu nereikia, nebent jeigum trupa truksta kalcio bet cia tada jau reikia gerti vitaminus

    Anonimas

  2. 1

    Aš atvykus į Norvegiją sužinojau, kad čia stomatologai rekomenduoja vaikučiams, kuriems genda labai dantukai gerti fluoro tabletes. Lietuvoje apie tai nebuvau girdėjus... Maniškio irgi dantys genda, nors valome ir du ir trys ir keturis kartus, jam patinka.. Ryte ir vakare pati krupščiai valau, o jis ten jau kada nori, pasta su šepetuku visada žemai padėta, kad eitų ir plautų kad ir dešimt kartų.... pasta yra su fluoru, kuri stiprina dantų emalį.. Pieno produktus tikrai valgo.. Valgo įvairų maistą, labai domiuosi sveika mityba.. Na ir pasakykit jūs man kas čia gali būti...? Dantukai tikrai prižiūrėti, mano mama stomotologiniame dirba ir sako tiesiog silpni dantys. Mano stiprūs, viena kita skylutė per kelis metus pasidaro, o pas vyra valyk nevalęs tų skylių amžinai atsiranda.. Matyt vyro dantys bus. pas vaiką... Nes jo mama irgi sakė nuo pat mažens vyro dantys tokie silpnučiai buvo..

    lydekaite

  3. 1

    eik eik, pagirune skorpio tu :D Ar negalejai visko i viena atsakyma surasyt, ar vis sedejai ir galvojai ka cia dar pridurus :DDD

    Adri seip padengiami silantais, rekomenduojama dengti neplombuotus nuolatinius dantis arba sveikus pieninius dantis, kadangi pieniniu dantuku duobutes yra gilesnes ir jas sunku isvalyti, del to pavirsius padengiamas silantais. ir si procedura kazkuriame vaiko amziaus tarpsnyje ( jei neklystu 7-9m) yra nemokama valstybinese klinikose. O tepaliukas, kuris stiprina ir svarbiausia saugo mazyliu dantukus yra PRIVALOMAS, mes naudojam jau nuo pirmuju dantuku ir ne todel, kad dantys butu kreivi, blogi ar nesveiki, o tam, kad uzkirsti kele eduonei.

    Anonimas

  4. 1

    ir niekas pieninimas dantukams silikantu ar ko ten nededa nes jie dar kris:) o jeigum nuolatiniai kreivi tada taip,bet mums dar anksti apie tai kalbeti nes mes dar mazutes

    Anonimas

  5. 1

    tai jeigum tokiame amziuje reikalingi tepalai kad vaikui dantis stipretu tai tikrai turit beda su dantukais..

    Anonimas

  6. 1

    matyt nuo dantu prilkauso,mes kai lankemes pas vaiku stomotologa tai musu dantukai geri:)) jokiu papildomu dalyku tikrai nereikia..nes mano pacios dantys labai geri:) jeigum per 20metu 1karta tvarkyti:) ir balti visi klausia gal balinuos:D bet tikrai ne tiesiog ziuriu ka valgau,priziuriu, ir labai mazai kofejino naudoju ir dar nerukau.. o gydytojas butu tkrai paminejas kad ar reikia ka deti ar ne..

    Anonimas

  7. 1

    Deja, kad reikia. Nuveskit vaika pas odontologa ir jums paaiskins. Juk dabar ir silikatai ant dantu dedami ne siaip sau, ar ir ju pagal jusu nuomone nereikia?

    Adri

  8. 0

    manau priklauso nuo zmogaus organizmo, kaip tie dantys bus , nes pas mano drauge kai buvo prieniniai ir dabar nebepeininiai tie, tai jai trupa tiesiog dantys, juos valos du kartus i diena, naudoja dantu siulus visokias priemones, bet niekas nepadeda :)

    Anonimas

  9. 0

    arcita, jei cia niekas neatsakys tiksliai, parasysiu tau ryt vakare AZ, sesuo eis su vaiku pas stomotologa, aps kuri ir mes lankemes, kuris mums ir apsviete apie dantuku prieziura, nes man uzrase pavadinima, bet pameciau lapeli ir negaliu nusipirkti :) Tai kai zinosiu parasysiu :)

    Adri

  10. 0

    gal galit parasyti to tepaliuko pavadinima?

    arcita