• 46ats.

    Patarkite, kaip duoti suprasti vyrui, kad reikia pinigu?

    Sveikos, situacija yra tokia, kad pries pastodama tik baigiau mokslus ir niekur nespejau atidirbti 6menesius kad gauciau imoka is darbo kas menesi , kad galeciau pragyventi... Vyras dirbo lietuvoje, bet atsirado galimybe dirbti visam laikui Norvegijoje ir griztant kas 2men.. Viskas atrodo lyg ir gerai, esam jauna seima reikia, kad jis uzdirbtu ir uzsidirbtu nes dabar gyvenu pas mama, bet stai yra taip, kad jis man ar pamirsta, ar dar kas, neatsiuncia pinigeliu man pragyvenimui, pavalgymui cia lietuvoje, as nezinau man principai neleidzia jam kazko sakyti ar atsiusk ar duok, nes man geda, bet juk mes is kitos puses esam seima, nezinau ka jam net ir sakyti, o jis kai paskambina sako va ta nusipirkau , ana .. o man net zada atima tada :D patarkite kaip elgtis, be jokiu smerkimu ir kad reikejo taip daryt ar anaip........

    BusimaMama21ŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Jei bijai prasyti, tai paklausk ar gali paskolinti ant vaistu, pas gydytojus ar pan.. Manau jis pats susiprotes ir sakys, kad nereikia atiduoti.. ir kita kart pats pasiulys.. As gyvenu su draugu 10 metu, bet nesu nei karto prasiusi, stengiausi nuo pat pradziu kuo greiciau isidarbinti.. kad tik nereiktu prasyti.. Be je laukiantis, jei dar ir pradzia, galima rasti darba ir isidarbinti.. Kalbu is patirties.

    Laimute86

  2. 2

    jeigu neturi darbo, kad vaziuok pas vyra seima turi but kartu ar tai lietuvoje ar kitur bet kartu, nes pati suprask jis gi ne gelezinis gi jau gal kita turi tai jei pinigus leidzia.. vaziuok ir kurkis ieskok darbo ten kartu pas vyra

    vejune

  3. 2

    na nepyk bet keisk vyra is tavo pasakojimu suprantu kad cia visiskas nesubrendelis kuriam nerupi nei tu nei vaikutis.pagalvok kas bus kai gims vaikutis kiek tada jis tau ju atsius o gal vel galvoji isgyvent su vaikuciu uz 250lt per men.pas mane vyras jau du metai norgej buna pats klausia ar uztenka pinigu ar dar turit as negaunu jokiu pajamu nes taip pat pastojau jokio darbo neturedama 19metu o jei reikia kazkam visada pasakau kad mum reikia pinigu ir ta pati vakara prasiuncia.

    Anonimas

  4. 2

    Kaip as sakau, jei tylesi, tai aplinkiniai ir galvos, kad viskas yra gerai. Juk neskaito musu minciu. O jeigu yra toks nesusipratelis, tai ir reik paprotint :). Man pats vyras siulydavo pervesti.

    reda83

  5. 2

    Gintare - pries 2men buvo atsiuntes 1800lt, taip viskas lyg ir gerai, bet tada liepe sumoketi paskolai 800lt, kunigui vestuvems atideti, ir daktarams jei pradeciau gimdyti... tai kas tavo manymu man liko? neislaidauju as nera is ko :DDD

    BusimaMama21

  6. 2

    Koks gali būti, nesmagu prašyti ir t.t . Jis tavo vyras, ir negali, neimanoma kad pamiršta, nenori gal labiau siūsti pinigų, o tu nenuleisk rankų ir prašyk, nematau čia jokios gėdos ar kažko, ne tau turi būti gėda.

    gintare112

  7. 1

    Mano vyras kai Norvegijoje vienas buvo, o aš su vaiku pas mano mamą tai tiesą pasakius net nekilo vyrui klausimas siųst ar nesiųst..aš dar gaudavau motinystės pašalpą kurį laiką ir tai jis siųsdavo..
    Manau jums tiesiog reikia užsiminti, nėra čia ko gėdytis... nebent galbūt ten su darbu jam kas nors prastai, tarkime gal neturi kurį laiką ir pan.. bet jei dirba kuo puikiausiai pilnu etatu tai taip išeina jis taupo? Nes vienam gyvenant Norvegijoje ir dirbant pilnu etatu tai ohoho kiek atlieka :)) Vyras kad ir nepilnu etatu dirbdavo kelis mėnesius ir tai atsiųsdavo...aš dar jam siuntinį suruošdavau pora tašių visokių negendančių maisto produktų, nes ten viskas brangiau, bet jis visada atsiųsdavo ir klausdavo ar tiek užteks... TIesiog užsiminkite, kad sunku su pinigais, atsiųsk. nereikai gėdytis, juk jis jūsų vyras :) Nebent sakau galbūt jam su darbeliu prastai, gal skolų turi ir pan... o jeigu viskas ok tai pasitaupyti vienam gyvenant tikrai galima ir dar laisvai nevaržant savęs gyvent. Jei mes Norvegijoje gyvename aš vyras ir vaikas trijų metu, tik vyras dirba pilnu etatu ir tai mes kuo puikiausiai ir pasitaupom ir nevaržom savęs ir skraidom į Lietuvą kas pora mėnesių...Manau vienam jam gyvenant tikrai atlieka pinigėlių tad tik užsiminkit.. juk vyras yra, dėl to ir išvyko, kad šeimą išlaikyti :) Gal sakykit kad norit prisidėti prie mamos komunalinių mokesčių, prie maisto, nes viskas kainuoja, o mamai ant sprando nesinori sėdėt.. na tiesiog tiesiai šviesiai pakalbėkite apie tai..

    lydekaite

  8. 1

    Duot paziuret seriala Vedes ir turi vaiku ir patapsnot per peti:)))

    grirute

  9. 1

    Jusu vietoje, tiesiog pasikalbeciau atvirai su vyru. Manau, turetu tikrai suprasti.

    Yuki

  10. 1

    Visuomet reikia Kalbetis, niekada negalima tyleti.Ir kokie dar gali buti principai nesuprantu. per principus gali likti ir prie suskilusios geldos. Jo pareiga aprupinti tave ir tavo mazyli, jokiu pamirsimu ar nepagalvojimu negali buti. Tu atsakai dabar ir uz savo vaika:) Privalai pasakyti viska nuo a iki z, jei jau pats vyras nesusipranta.

    aj15