• 21ats.

    ka galetumet parasyti apie savo vyrus? ka galvojete apie juos ar jums jie idiealus:) kaip vyrai ar su trukumais:))))ar keistumet gyvenima jei laika kas persuktu:)))))))

    mamukadzaŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Labai keistas klausimas, nemanau ,kad atsirastų daug moterų kurios imtų ir pasakytų mano vyras blogas.. kiekvienas kuriame savitą šeimos suvokimą ir net jei vyras namie prieš moterį kelia ranką ji dažniausiai savo draugėms ir aplinkiniams meluoja, sako ,kad viskas yra gerai :) tad šis klausimas kaip ir nenaudingas :)

    Jei atsakant į tavo klausimą, taip mano vyras labai geras man ir mano dukrytei :) tačiau negaliu pasakyti ,kad jis yra tobulas nes tobulų žmonių nebūna, visi mes turime kažkokių blogų savybių ;) sėkmės kitą kartą užduodant prasmingesnius klausimus,o jei tuom norėjai pasakyt kad tavo vyras prastas ir skriaudžia tave, prašom visada galima apie tai pakalbėti, kad akmuo nuo širdies nusiristų. Bet kuriuo atveju nereikėtų slėpti savo vyro jei jis kelia ranką prieš šeimą ;)

    safyra

  2. 3

    na jei,kas leistu atsukti laika atgal,butu dalyku kuriuos noreciau pakeisti savyje,savo elgesi,kai kuriomis situacijomis..bet vyro nekesiciau..na nesakau,kad jis princas ant balto zirgo ir ira idealas..taciau kito zmogaus salia save neisivaizduoju.,.nes jo charakteris,kaip vyro ira superinis..

    nade

  3. 3

    O man pats geriausias! :)
    Rimtai. Esu juo patenkinta, man patinka jo charakteris, kaip jis masto apie viska - gyvenima, seima, ateity, kaip priima ivairius sprendimus. Iki siol pilve kirba drugeliai apie ji pagalvojus, man labia gera su juo.
    Bet niekas nezino kas bus po 5, 10 ar daugiau metu, ar niekas nepasikeis... Tikiuosi, kad nepasikeis.

    Vita_321

  4. 3

    vyras yra geras , pareigingas , kruopstus , rupestingas ,mylintis savo seima , atsakingai ziurintis i gyvenima , tik viena blogybe yra ,kad darbocholikas galetu dirbti diena , nakty :) tada pamirsta net ir valgyti ,bet per darba niekada nepamirsta grysti pas ji mylincia seima :) gal darbocholikas yra delto ,kad turi savo versla imone ir nori geriau gyventi ir vaikui duoti to ko pas vaikystej neturejo :) tikrai vyro ne uz ka nekeisciau ir laiko neatsukciau atgal :)))

    nežiniukė

  5. 3

    Jeigu reiktų atsukti laiką atgal tai žinočiau kur ieškoti savo vyro - greičiau būtume susitikę :)
    Žinoma, kad turi trūkumų, bet mylių jį su visais trūkumais..

    lydekaite

  6. 3

    Mano vyras tikrai labai geras - negaliu skustis :) ir vaika priziuri, myli, ir valgyt padaro, ir kambarius sutvarko, ir man demesio skiria, todel jo nekeisciau uz jokius pinigus :D

    Isnykstanti

  7. 2

    aisku idealus gi as ji issirinkau.. ir niekad nekeisciau nes tai mano vaiku tevas ir tai svarbiausia, o trukumu visi turi, as irgi ju turiu gi zmones visi su savo charakteriias ypatumais svarbu stengtis susigyvent..

    vejune

  8. 2

    Svarbiausia, kad mes vienas kita atitinkam ir papildom netgi sakyciau, tiesiog mes sutariame, idealiu nera, as irgi neideli, bet mums vienas kito trukumai niekada netrukde, siaip geras mano vyras, seimyniskas, jam seima, vaikai labai svarbu, jam tai grazu labai ir t.t. As laiminga su juo, manau daugiau nieko ir nepridursi cia...

    Anonimas

  9. 2

    keisciau tik nuo to laiko kai pradejau su saviskiu gyvent pas ji ir su jo mama,, o daugiau nieko..

    Mamaaa1987

  10. 2

    Tikrai nekeisciau jo i joki kita vyra :) turi jis tu trukumu,bet jie neturi jokios reiksmes,nes jo meile ir atsidavimas man ir dukrytei viska atperka :) myliu ji be galo,kiekviena diena vis labiau

    Gintee